Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1815 skatījumi

Audi ātrumkārbas?

Auto un transports » Audi

Jautājums tāds,kapēc audi ir tik neizturigas kārbas,piemēram ir redzēts dragrace daudzi raujot no vietas aprauj kārbu,pašam bija audi 100 c4 2,6l arī bija tieši tas pats.piemēram bmw nekas parasti nenotiek,kāds var to izskaidrot kur ir cēlonis?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Nav jau tā, ka neizturīgāka kārba, bet gan spolējot ar priekšpiedziņas mašīnu uz kārbu ir lielāka slodze, jo priekšā ir arī motors. BMW uz pakaļējā tilta nav tik liels svars un rati vieglāk izslīd tādējādi samazinot slodzi uz kārbu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Vilnis

+4330

 
Nav AUDI ātrumkārbas neizturīgākas par BMW! Pirmkārt-vai plnīgi izspiežas sajūgs? Pedālis nav pāris centimetrus no grīdas? Otrkārt-eļļas līmenis ātrumkārbā. Ja bišķi padzīts ārā gar pusasīm-pat nemanīsi,bet-kārbai nepatīk. Ja brauc agresīvi-iesaku regulāri pārbaudīt līmeni!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Katram mehānismam ir vājākā vieta. Ļoti iespējams, ka kārba pie pilnas jaudas nespēj turēt. Acīmredzot Audi nav uzskatījuši, ka kārba būtu augstākā prioritāte. Nav jau paredzēta dragreisiem. Pa ielu braucot pilnu jaudu jau nedod cauri. Pie tam, lietotiem mehānismiem ir dažādi tipiskie defekti, kurus ražojot un īslaicīgi testējot nevar 100% atklāt, piemēram metāla nogurumu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Da ir viņiem ātrumkārbas!

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.