Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edgars Tilla

+10

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1964 skatījumi

sveiki man ir audi 80 b4 2.6 motors 93.gada. saka karst motors. kas diez varetu but pa vainu itka vis liecina ka varetu but termostats augse

Auto un transports » Audi

sveiki man ir audi 80 b4 2.6 motors 93.gada. saka karst motors. kas diez varetu but pa vainu itka vis liecina ka varetu but termostats augseja truba karsta ka roku nevar pielikt apakseja auksta. temperatura uzkapj lidz kadiem 105 gradiem bet augstak nee. ventilators ari nesledzas ieksa jo laikam daciks ir pie tas lejejas trubas a ta visu laiku auksta. no rita braucu uz darbu uzkapj 100 gradi citreic pari, kad izgazeju lidz kadam 4stukam temperatura sak kristies citreiz uz pirmo citreiz pec tresas reizes un tad ari apakseja truba paliek karsta.. esmu norvegija un servisi loti dargi ko lai iesak???

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man tieši tā pati problēma. Tikai AUDI 1992.gada. Negribētos ticēt,ka galvas blīve. Jo pavisam nesen tika slīpēta galva un mainīta blīve. Vēl man (tas ir man),aizdomas,ka varētu ar panelī datčiks klibot.Jo iepriekš man viņš nerādīja pat 60 grādu bbraucot.Ka paklauvēju ar pirkstu pa viņu uz paneļa,sāka rādīt normāli. Servisā elektriķis pateica,ka'temp.rādītājam kāda tur diode jāmaina.Nenomainīju. Varbūt tagad pretēji.:) Mēģināšu vispirms nomainīt termostatu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

maxxs

+25

 
vienkārši nomaini termostatu, ja tas nelīdz tad galvas blīve pie vainas tad gan būs slikti.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
par 90 % esmu spējīgs ziņot,ka būs galvas blīves vaina.kamēr termostats nav atvēries,tiek pumpēts spiediens mazajā lokā,parādās gaiss šķidruma vietā un cirkulācija nav.termostats neverās vaļa jo atrodās apakšējā daļā,kur nav šamam atvēŗšanās t .10% ka termostats vainīgs.loģiski,pie nosacījuma,ja suknis,siksna un šķ.līmenis normā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
ieej biltemā(zinu ,ka nor ir, skatoties ,kur tu atrodies), tur var nopirkt tām vecajām miskastēm termostatus pa kapeikām.
lai viņu apmainītu, vajag vismaz 3 klašu izglītību.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

izklausās pēc termostata vainas, nekāds liels speciālists neesmu, bet 93. gada audi pats arī varētu nomainīt, termostatam arī norvegija nevajadzetu ipasi dargi maksat, ja nu ta nav ista vaina, lai veicas

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.