Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Pēteris

+20

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1235 skatījumi

Palīdziet, ar audi a4 1.9 tdi 1995.g

Auto un transports » Audi

Sveiki, man tek eļ'ļa gar kartera vāka blīvi, un gribu pats nomainīt! Gribu zināt cik tas ir sarežģīti cik nē un kas būtu jazina varbūt kāds jau ir darījis ieprekš. Visas blīves un eļlas sapirktas tikai jānomaina, bet skatījos zem audi ka tur nemaz tik viegli nevar tikt klāt pie tā kartera skrūvēm, traucē kārba? kas un kā jādemontē lai tiktu klāt tam kartera skrūvēm? varētu pa solim ko pamācīt un ieteikt! kādu intrneta materiālu vai video kā pareizi to visu izdarīt.
P.S paldies jau iepriekš!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
es neuzsāktu ar kartera blīves maiņu,jo pastāv iespēja,pat ļoti liela,ka eļļa tek no citas vietas.tas var būt aizmugurējais kloķenes blīvslēgs,jeb kāds no priekšējiem,vakumnieka gumijas riņķis,vai vēl kas,jo ēļļai tīk gaisa plūsmas rezultātā pārvietoties brīnumainos virzienos.īsti precīzi nezinu ar kāda veida putekļiem nobārstīja aizdomīgās vietas un tikai tad secināt varēja kur.gar kartera blīvi var tec;et,ja t;a tiko nomainīta,ja vaļīgas skrūves un pārberzusies,ja skrūves pārvilktas,ja karteris dabūjis triecienu,ja paaugstināts spiediens .

pirms 11 gadiem  

tētis, pirms 11 gadiem :

piekrītu mārim, jo pats uz savas ādas esmu to izjutis
BMW 320 biju simprocentīgi pārliecinats ka tek tieši kartera blīve, pēc nomaiņas tāpat tecēja, beigas izrādījās ka tek eļļas filtra korpusa gumijas blīve, kuru nomainīt var pusstundas laikā,
Tai pat laikā kartera blīvi mainot nočakarējos gandrīz pussdienu (jāņem apakšēja tilta sija, pluss visas skrūve, pluss tīrīšana)
Labāk veltīt kādu pusstundu vairāk laika izpētei nekā, pusdienu vairāk nomainot nevajadzīgas lietas

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Neko jau servisā ar par to daudz neprasa.Man alumīnija karteris bija pārsists,noņēma nost,sametināja,pielika,pielēja manu nopirkto eļļu un paprasīja 30 ls.Parasta maiņa domāju,ap padsmit latiem,ne dārgāk.Bet ja pats grib mainīt,tad varu ieteikt,ka skrūves velk parasti no vidus uz malām,lai vienmērīgi pieguļ.Jāpielieto arī silikons.Es traktoram alumīnija karteri mainīju,protams,tur visam tik viegli tikt klāt,bet eļļa nekur netek garām,ir ideāli.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.