Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2282 skatījumi

Mašīnai neveras normāli durvis ciet. Kur varētu būt vaina?

Auto un transports » Audi

Slēdzene strādā, ieeļļota ar WD-40, viss notiek. Bet, ja taisa ciet durvis kā normāli cilvēki to dara (izkāp un aiztaisi nedomājot, vidēji stipri), tad viņas neaiztaisās. Var dabūt ciet tad, ja piever tā, ka tās ir gandrīz aizvērtas, un tad tā samērā maigi piespiež.

Mēgināju regulēt to sūdu, kur tas slēdzenes āķis ieķeras. Dabūju tikai sliktāku rezultātu (vispār nevarēja aiztaisīt), tāpēc atliku atpakaļ, kā bija.

Kas par figņu? Kur to vainu meklēt? Moška tā slēdzene tehniski strādā kā nākas, bet ir nodilusi?

Paldies!
P.S.: Audi A6 (C4, 1995)

Pirms 11 gadiem

Starp citu, ir minējums, ka mašīna ir sista un varbūt durvis šķībi stāv? Kaut ko vēl esmu dzirdējis par loga stikla rāmi vai kaut ko tādu... Ka tas neesot taisni ielikts vai kaut kas. Esmu galīgs nūbs mašīnās. Māku tikai braukt.

    Frīdrihs Nīče, pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Viktors

+1557

 
nečakarē sev smadzenes, bet brauc uz šrotu un nopērc citu, maksā ap 5Ls, slēdzene čupā - izdilis fiksators un atsperīte, pie reizes paskaties vai nav izdilis tas štruntīņš aiz kura ieķeras slēdzenes āķis man bija Auidi B4 un C4 ar tādu pašu vainu

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Es gan nezinu kā ir Audi,bet Bmw e-30 (80'gadu 3sēr.)tur kur eņģes ir pieskrūvētas,zem tam ir apakšā starplikas.Noskrūvējot eņģi,vari izņemt kādu ārā vai ielikt papildus,skatoties pēc vajadzības.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Pirms izlasīju tavu piezīmi par iespējami sistu, tā arī gribēju minēt. Iespējams, ka jāregulē ne tikai sledzene, bet arī eņģe. Tad, kad durvis ir ciet, vai pa apkārtmēru visur pieguļ vienādi?

pirms 11 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 11 gadiem :

Nu tjipa izskatās, ka visas gumijas pieguļ un durvis ir vienā plaknē ar blakus esošām durvīm, bet, kad brauc uz 100 km/h, tad dzird, ka tieši no tām durvīm kaut kur vējš svilpj.

Kā to eņgi var regulēt vispār? Viņa maz ir regulējama? Vai tur ir jādomā kaut kāds getto variants?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.