Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Majors yo

+1140

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3195 skatījumi

Sadales varpstas stavokļa devējs.

Auto un transports » Audi

Tatad no sakuma kad nopirku Savu A3 1999.g 1.8 20v aizbraucu pie elektrika uzradija kludu ka sadales varpstas stavokla devejs rada nepareizi, teica ka iespejams zobsiksna ir uzlikta nepareizi ta tapat bija jamaina. Nomainīju zobeni bet tr viss bija pareizi, pectam teica, ka sadales varpstas regulejoties ar elas spiedienu, nomainiju ellu, bet tapat si pati kluda + vel masina reizem auksta iedarbinās svaki, itka no kk 50 RPM lidz 1000 kk raustoties aiziet bet pectam viss normali.
Vai varetu but ka sis devejs ir pats par sevi beikts?
Un ja vins ir beikts vai tas varetu ietekmeet dzineja jaudu un degvielas paterinu?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris

+22646

 
Ar to diagnostiku dažreiz ir dīvainības.Man slikti pieleca auksts dzinējs,iesilstot viss strādāja normāli.Diagnostika parādīja ka ir bijusi droseļvārsta kļūda.Rakos pats tālāk un bija aizdomas uz dzesēšanas šķidruma temperatūras devēju kas tieši saistīts ar dzinēja brīvgaitu.Nomainīju šo devēju un tagad iedarbinās ideāli.Pārbaudot izrādījās bojāts bet diagnostika neuzrādīja.Audi motoriem laikam ir trīs šie devēji,jāmaina tas kurš dod informāciju kompjūteram.

pirms 11 gadiem  

Majors yo, pirms 11 gadiem :

MAn ar sis devejs bija beikts jo salona neradija temperaturu to samainiju bet tapat vek kk nav kartiba

Āris, pirms 11 gadiem :

Šim devējam gan nav nekāda sakara ar iedarbināšanu un brīvgaitu,kā jau teicu AUDI dzinējiem to ir trīs gabali un vainīgs var būt tas kas dod informāciju kompjūteram nevis tas kas iet uz paneli!!!Golfam piemēram tas ir apvienots un ir ar četriem savienojumiem no kuriem viens aiziet uz paneli bet otrs dod informāciju kompjūteram.

Majors yo, pirms 11 gadiem :

nu man jau vins tiesi tads ir 2 kontakti uz paneli un 2 kompim

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Man gan nav Audi , bet BMW,taču ķibele bija ļoti līdzīga - grūti bija aukstu iedarbināt un motors neattīstīja pilnu jaudu.Pareizāk sakot , nevarēja strauji uzraut - tas rīstījās. Secināju , ka kloķvārpstas apgriezienu devējs bojāts.Nomainīju un mašina kā jauna.Iet kā puķe.Tā deteļa nav pārāk dārg.Man tā maksāja ~Ls 15.-.Nezinu kā Audi.
Nomainīju pats, jo BMW jāņem nost tikai ventilātors ar termomufi viena gaisa trubiņa un viss.

pirms 11 gadiem  

Majors yo, pirms 11 gadiem :

man nomainiit ar navc parak sarezgiti bet cik interneta pamekleju cena pie Ls 60 :D Tā kā un dulo tadu dalu nevelos mainiit :D

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Pamēģini piezvanīt uz Fronteks
http://frontex.lv/Contacts/

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Es gan nezinu kas tas ir,sadales
vārpstas stāvokļa devējs,bet ja tāds tur ir,tad tas var uzrādīt kādu defektu dzinējam(tas ir tāpat,ja motoram pazūd eļļas spiediens vai pārkarst)Bet ja šis devējs ir pagalam,manuprāt tas nevar ietekmēt motora darbību.Varbūt aizdedze nav pareiza(par agru vai vēlu )

pirms 11 gadiem  

Majors yo, pirms 11 gadiem :

Sim motoram aizdedzi regule vadibas bloks un cik es no ta visasa saprotu tad vadibas bloks to aizdedzi reguloe vadoties peec daudziem devejiem, tai skaitaa arii sadales varpstas stavokla deveja, bet tomer velos dziredeet kada gudraka cilveka viedokli

Āris, pirms 11 gadiem :

Pilnīgi pareizi esi sapratis,visi devēji dod informāciju vadības blokamkompjūteram\r
Tas attiecīgi visu miksē un dod itkā pareizo variantu.Bet ja ir kaut viena devēja kļūda tā tiek paziņota kompjūteram un tas visu pārtaisa.šī kļūda visur tiek maisīta klāt kamēr to nenoņem.Kamēr kļūda pastāv kompjūters ļauj braukt,bet tas saucas:klibo mājās,angliski neatceros kā tas skan.Tātad nepareizs lietu sakārtojums kas steidzīgi jāmaina.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.