Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Majors yo

+1140

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1079 skatījumi

kvelsveces

Auto un transports » Audi

Vai kvelsveces ari kautkada zina noveco? Es biju izskruvejis visas uin pieliku pie Aķīša visas silst bet reizem no ritiem ap -5 diezgan slikti pielec, biju 1 nopircis 1 ieliku jaunu, nakamaja riitā pie -10 uz pusi labak pieleca, cecas kvelsveces boš, ta jauna ko ieliku, kk leta pa 3,80 gab? Vai varetu buut, ka vinas kk sliktakas ta svecās?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ludis

+1705

 
Ja lec, tad darbojas, protams, jaunas silda labāk, jo viņas ar laiku izdeg. Man vecfāters mācīja- ja svece izdeg, tad dīzelis "troit" (no krievu vārda 3), t.i. pirmo sekundi vai pus2 no iedarbināšanas, darbojas 3 cilindri un motoram ir cita skaņa, tad jāmaina. Citādies- kā pašam patīk, kad neleks, tad nomainīsi. Vēl man liekas loģiska metode nevis uzsildīt sveces un tad darbināt, bet sildīt 1 sek un tad startēt, lai motoru griež tieši tad, kad svece ir viskarstākā, nevis, kad jau sākusi dzist (kad lampiņa panelī nodziest+ reakcijas ātrums).

pirms 10 gadiem  

Majors yo, pirms 10 gadiem :

Pēc lampinas nodzišanas ja uvel silda, pectam vel pec kadam 5 sek var dzirdēt ka nostrādā relejs

Magnum PI, pirms 10 gadiem :

Tā ir kā Majors raksta,vēl vismaz dažiem Nissaniem kvēlsveces vēl tiek sildītas pēc iedarbināšanas kādas 5min,līdz motors uzsilst līdz kaut kādai temperatūrai

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ludis

+1705

 
Kveelsvece nesilda 5 min., tam nav logikas un jēgas, jo dīzelis sadeg no kompresijas, un ja jau motors griezhas, tad kompresijas ir pār pārēm. :) Zinat stāstu, ka atstāj dīzeli bez norautas roķenes, pats aizbrauc, nevajag pat aizdedzi.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Kvēlsvece vai nu silst vai nesilst.Varbūt kaut kur rauj nedaudz gaisu

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.