Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Toms

+5644

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1194 skatījumi

Bampera remonts

Auto un transports » Audi

Kia Cerato hečbeks bojāts priekšējais bamperis. Izlauzsts stūris, domāju pats sakausēšu kopā ar lodāmuru, bet kādu sietu liek iekšpusē bamperim? Esmu arī dzirdējis, ka liek ar kniedēm un metāla plāksnēm iekšpusē, bet vai kniedes var noslīpēt tā, lai var nokrāsot un izskatās kā jauns? Diemžēl nevaru atrast jaunu vai lietotu, jo veikalos piedāvā sedana, bet man ir hečbeks.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ar to lipināšanu tev nekas nesanāks,liec jaunu vai lietotu.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Man ar bija tāds variants,ka bija ielauzts robs bamperī ap 8 kvadrātcentimetu liels.Kausēja iekšā kapara sietu,špaktelēja utt.Uz ceļa trāpīju atkal ar to stūri sasalušā sniega klucī un robs atkal.Praktiski tas variants neturēja.Es domāju,ja pats remontētu,iespējams,ka labāk iekausēt kādu nerūsējošā tērauda vai kapara plāksni,jo bamperi ir tāpat pabiezi,lai tai būtu pa vidu vieta un vēl sanāktu špaktelei.Vienīgi nezinu kā plāksne uzvestos pie temperatūras svārstībām.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kilgors Trauts

+1467

 
kniedes apstrādāt tā lai nevar redzēt būs grūti. Būs jālieto pamatīga špakteles kārta...
varu ieteikt aizbraukt piem. uz bulletliner.lv ar visām detaļām, salikt salauztos fragmentus tā kā tiem jābūt un iekšpusē iepūst plānā kārtā to viņu poliuretānu. Tas smuki saturēs visus fragmentus kopā labāk par visiem sietiem. Sietu gan arī papildus stingrībai var ielikt, bet tad lai ir ar vismaz 1 cm lielām acīm. Tad ārpusi varēsi špaktelēt un krāsot kā parasti.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Pirms urbumā ievieto kniedi vajag urbumu nedaudz iezeņķēt ar urbi ,kura diametrs ir vienāds ar kniedes galvu , lai tā ievelkas zem virsējā līmeņa un pirms krāsošanas var aizšpaktelēt.
Jaunu bamperi vari pameklēt Ulbrokā "Divi auto" Iespējams ,ka viņiem ir.Tas tāds iecienīts veikals ,kas nodarbojās tieši ar kuzovu daļām.
http://www.diviauto.lv/

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.