Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1235 skatījumi

nevar normali pabraukt

Auto un transports » Audi

kada rita ka vienmer pielaidu auto saku braukt vis normali ,bet kad tiku uz trases spiezhu pedali bet auto talak par 60 neiet un tur 3 000 apgriezienus es pedali grida bet vinja ka brauca ta brauc kas varetu but par problemu?
audi a6 c5 2,5 tdi

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Iespējams motors nesaņem pietiekami gaisu vai arī degvielu. Jāskatās ,kas ar droseļvārstiem un degvielas padevi.
Ja vaina parādījās pēkšni , tad nedomāju ,ka pie vainas būs degvielas filtri vai ,kas tamlīdzīgs.Vēl varētu vūt problēmas ar kādu no degvielas sūkņiem - bākā vai pie motora .
Nezinu ,kura gada tā mašina ir , bet vajadzētu sākt ar normālu diagnostiku nevis ar jautājumiem "ciema ļaudīm" ;)

pirms 9 gadiem  

Martins Semjonovs, pirms 9 gadiem :

biju diagnostika nevienas kljudas

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Tas nozīmē ,ka pie bojātās vietas nav devēja ,kas par to ziņotu :( Un vēl tas liecina ,ka mašina nav jauna , jo jaunākām pat pie motora spilveniem ir devēji ;)

Viktors Kaķeševs, pirms 9 gadiem :

ja kas šim Audi arī ir devēji pie motora spilveniem, man AUDI 100 1992g tādi devēji arī bija , nu tas tā, bet oar jautājumu -iespējams, ka izslīd sajūgs, dzinēja apgriezieni taču 3000un tas dīzelim, jautājums- kāda kārba mehāniskā vai automāts, ja automāts, tad neslēdz ātrumus, ar otro atrumu brauc 60km/h un protams dzinējam būs tie 3000

Viktors Kaķeševs, pirms 9 gadiem :

tiksi skaidrībā , dalies pieredz

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Visticamāk ,ka automāts un nepārslēdzas ātrumi.Varbūt eļļas līmenis nav. Ja būtu manuālā, tad būtu problēmas izkustēt no vietas ar slīdošu sajūgu.
Neuzmanīgi izlasīju un neievēroju ,ka 3000 apgriezienu.

Martins Semjonovs, pirms 9 gadiem :

karba automats ,aizmirsu pierakstit ka tas notiek tikai tad ja strauji piespiezhu gazi ja lenitem spiezhu iedzenas un aiziet lidz 200 km/h tikai tas vis pa lenu tada sajuta ka aizmugure kads turetu nevar saprast vai kkas ar gaisa padevi nav kartiba , tagad izsita kljudu 01375 tas ir motora spilvens kas noversh vibraciju tam tak nav nekada sakara ar atruma uznjemshanu?
ta jau braukt var tikai leena ta iedzishana lidz 100 km/h talak tad aiziet ka vajag piemeram pa pilsetu nekadu problemu

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Pārbaudi eļļas līmeni kārbā, bet ja neesi to nekad darījis , tad vaicā speciālistam , jo tur mēdz būt dažādi knifi - ar iedarbinātu motoru utt
Pašam man automāti nav bijuši un tādēļ nav pieredzes.

Viktors Kaķeševs, pirms 9 gadiem :

99,9%, ka automātam "izslīd" sajūga diski , vienīgā izeja remonts un steidzami

Martins Semjonovs, pirms 9 gadiem :

un vel parbaudiju uz vietas stavot spiezhu gazi apgriezieni leni uzkap lidz 4 000 un tad kad nonjemu fishku no gaisa masas meritaja pieskaros pie pedalja bultinja aiziet lidz pasham galam ?
ar karbu viss kartiba pirms 2 meneshi tika baudits un nomainita ella

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Nu tad būsim atgriezušies pie tā , ko es minēju pašā sākumā - par gaisa padevi.Varbūt gaisa masas mērītājs ir beigts.Tad jaudu nav ko gaidīt.

Martins Semjonovs, pirms 9 gadiem :

pirmdien pamainishu gaisa masas meritaju tad atrakstishos kas izmainijas

Martins Semjonovs, pirms 9 gadiem :

esmu atpakal, tatad pasutiju gaisa masas meritaju nenjemu pashu dargako izvelejos viduscelju ,lietotus nedabuju jo izkerti, pirms stundas nomainiju izbraucu no pagalma brauc ka agrak pa pilsetu bija viss ok kad tiku arpus pilsetas piespiedu nedaudz pedali lai ka sakas iestradajas pa mazam lenam dabuju 90 km/h un tad stiprak piespiedu pedali mani ierava sedekli nepamaniju ka atrums jau bija 160 km/h auto vienkarshi nevar pazit un manas domas ka no tada maza suuda ir atkarigs atruma pieaugums

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Prieks , ka problēma atrisinājās.Ļoti labi zinu to sajūtu ,ka mašina ar defektu pēkšņi pārvēršas par dzelžu kaudzi un kāds ir prieks ,kad viss atkal ir kārtībā.
Ja motoram ir traucēta gaisa padeve, tad arī degvielas maisījumu tas nesaņem pietiekamā daudzumā ,kaut arī pedālis ir iespiests grīdā. Cilvēks arī pirms dziedāšanas ievelk gaisu ;)

Martins Semjonovs, pirms 9 gadiem :

un galvenais skatos borta kompi degvielas paterins samazinas,
sajuta protams ir nepatikama kad auto neiet nolaizhas rokas un liekas jatiek no ta valja , bet kad izradas janomaina plastmasas gabalinsh un auto ir ka jauns tad prieka pilnas bikses protams pa naudai sanaca 80 euro

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.