Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 972 skatījumi

kapec ford trasit neapsilda salonu,ja motors strada>?

Auto un transports » Ford

necerkule caur salonu apsildes radiotoru?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Pēc vasaras , kad apsilde netiek lietota, var ieķerties "krāns" ,kurš atver un aizver cirkulāciju caur salona apsildes radiatoru.Tam var sabojāties vai salūzt atvēršanas/aizvēršanas mehānisms. Ja ir elektriskie cirkulācijas vārsti, tad jāskatās vai tiem pienāk strāva un vai tie strādā.Ja tie ir ērti pieejamā vietā, var mēģināt tos apiet un savienot caurulītes pa taisno - tad pārliecināties vai cirkulācija notiek un salonā parādās siltums.
Arī mašinas remontiem jāpieiet radoši un ar izdomu ;)

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris

+4765

 
Vispirms skaties ko dara temperatūras rādītājs?Ja temperatūra normāli kāpj tad nav nekāda sakara ar termostatu.Nav tūlīt jāņem nost termostats,kaut kur pēc piecu minūšu darbināšanas patausti radiatoru,ja termostats strādās pareizi radiators būs auksts strādās mazais loks.Ja var tūlīt just siltumu tad lielais loks strādā uzreiz jo termostats būs vaļā un droši vien bojāts.Tad arī nesildīs salonu.Ja nu radiators ir vēss tad gan jāskatās apsildāmā radiatora pievada trubiņas kas var būt aizsērējušas.Tas īsi par tēmu,meklē nu!

pirms 8 gadiem  

Āris, pirms 8 gadiem :

Vēl gribu piebilst ka parasti izrādās ka apsildes radiatorā sastājies gaiss.Es tādos gadījumos nedaru neko jo pēc kāda laiciņa gaiss tiek no turienes izspiests un viss ir kārtībā.Tas gan parasti notiek gadījumos kad ir mainīts dzesēšanas šķidrums vai līmenis bijis krietni par zemu.

Aigars Purvciemietis, pirms 8 gadiem :

tikai tā gaisa ''aiziešana'' no apsildes sistēmas nenotiks uzreiz,bet pamazām.Padomju auto palīdzēja arī auto priekšgala pacelšana vismaz par 20 grādiem un darbināšana ar atvērtu radiatora korķi

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

DamagE

+26662

 
pārbaudi termostatu! pārbaudīt to var noņemot no auto un ieliekot karstā ūdenī, ja kustās vārsts, tad termostats ir kārtībā, bet visticamāk tieši tas būs nobeidzies.
http://i36.tinypic.com/msouid.jpg

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.