Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 891 skatījumi

Vai ford mondeo 2002 gada no orģinālā uztvērēja var izvadīt usb galu,lai bez problēmām ielādētu mūziku klausīties, un kur to dara?

Auto un transports » Ford

Ir lieta tāda-fordam 2002 gada iebūvetajam radio un cd atskaņotājam vēlos izvadīt USB izeju,ja var, tad kur un cik apmēram tas maksātu uz 2016 gadu, jo ja būtu mp3 atskaņotājs to noteikti nedarītu

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Nu nu, audio in varbūt varētu izvadīt, bet ne jau USB :) USB ir datu savienojums, tavam atskaņotajam tāpat būtu jāprot rīkoties ar datu nesēju, MP3 failiem utt.
To risina ar speciālu iekārtu, sauktu par FM modulatoru vai transmitteri.
Tātad ir šī ierīce, kurā, atkarībā no veida ieliek atmiņas karti, usb, vai pieslēdz 3.5"mm ieeju. Tajā ir iebūvēts FM raidītājs, izvēlas raidītāja frekvenci un uzregulē radio uztvērēju uz šo pašu frekvenci.

pirms 8 gadiem  

JanKa, pirms 8 gadiem :

Starp citu, varbūt izdevīgāk nomainīt visu magnetolu?

Aigars Purvciemietis, pirms 8 gadiem :

...bet jebkurš radio uztvērējs tak ''uztver'' signālu----ko tik viņš ''prot'' vai ''spēj'' ar to darīt--tur jau laikam tā būtība

V I E S T U R S G U L B I S, pirms 8 gadiem :

Paldies,domāju nav ko cepties,jāņem parasts pie piepīpetāja barojoš modulātors vai ka viņu tur un bez problēmām raidīšu signālu uz ierīci.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

mēģināšu ''pa prastam'' -USB ir vadības vads,pa kuru var arī ''pārdzīt'' mūziku no viena datu nesēja( piem. Fleška uz Radio atmiņu ),bet tas nav ne GPS,ne WI-FI,ne radio signālu pārraides vads.Šiem signāliem vadi nav nepieciešami-vajadzīgs tikai attiecīgs (vēlams labas kvalitātes ) uztvērējs.Lai veicas !

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Neesmu gan nekāds ''krutais'' šīs sfēras pārzinātājs,bet manam dēlam ( auto) ''piepīpētājā'' ir ierīce,no kuras var iegūt jebkuru radio ierakstu pēc izvēles....šī ierīce nekādi nav savienota ar automagnetolu,ne ar vadiem ,ne kaut kā sinhronizēta,jo darbojas jebkurā auto,kurā braucam

pirms 8 gadiem  

Aigars Purvciemietis, pirms 8 gadiem :

laikam jāgaida gudrāku cilvēku ieteikumi

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.