Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

AAAA

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1497 skatījumi

auto lizingi

Auto un transports » Lexus

Ssveiki. Vai varat ieteikt kadu lizingu sada situacija - es stradaju vacija alga ideala, bet pa brivdienam braucu uz lv. Veletos panemt seit auto bet man ir sacakareta kreditvesture un ir parads ka ari tiesibas tik lieku bet ir soferis. Auto maksa 11000 EUR varetu veikt iemaksu kadus 20 - 30 procus. Varat ieteikt kadu kompaniju.?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aldis Višķers

+841

 
Dari visu pēc kārtas, no sākuma nokārto tiesības, pēc tam vecās kredītsaistības. Parādnieku reģistrā jau uzrādās vai saistības ir nokārtotas un, cik liels ir bijis pārkāpums. Pie nosacījuma, ka alga ir liela un vari uzreiz iemaksāt 30% - 40% kāds aizdevējs varētu iežēloties, jo Tu jau pats sākotnēji būsi nosedzis lielāko daļu riska. Vienīgais mīnuss - ja taisies ar auto braukt pēc tam uz Vāciju. Viņiem varētu būt bažas, ka pazudīsi ar galiem. Ieej http://www.autokrediti.lv (auto līzings salīdzināts), bet beigās, visticamāk, tāpat nāksies zvanīt/rakstīt visiem auto līzinga devējiem pēc kārtas. (Labāk zvanīt, jo tad viņi pasaka kā ir. Rakstot saņemsi tikai standarta atbildes).

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ar sačakarētu kredītvēsturi par līzingu, kredītu, utt. ir jāaizmirst, labākais, ko varat izdarīt ir nokārtot savas kredītsaistības, un pamazām sākt atjaunot savu kredītreitingu, sākot ar lētāku preču iegādi uz kredīta, ar tiem veikaliem, uzņēmumiem, kas savas kafijas dzirnaviņas vai putekļsūcēju vēlēsies jums pārdot uz līzinga... Protams, ja dzīvojat un strādājat oficiāli Vācijā, pastāv iespēja mēģināt automašīnu iegādāties uz līzinga Vācijā, iespējams, ka Vācijā par jūsu maksātnespēju vēl nezina, bet pavisam drīz jau ES būs vienoti kredītreģistri, un tādu iespēju vairs nebūs...

pirms 10 gadiem  

AAAA, pirms 10 gadiem :

Diemzel kredit iestades ir intresetas, ja vel nem auto. Un iemaksa 10 procus tad dazas dod jo saprot kad naudu neatdos un ja nemaksas nonems auto un uzvarisies ta ir taisniba...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaut vai šī pati http://www.luks.lv/ Ja esi reāls pircējs,tad domāju ka atradīs variantus kā tev to autiņu dabūt.

pirms 10 gadiem  

AAAA, pirms 10 gadiem :

Diemzel tur var lidz 5000 eur sarunat

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 10 gadiem :

E-pasts un telefonsaruna ir viens,bet vajag aizbraukt pie viņiem uz vietas,un parunāt.Savā laikā kad pie viņiem ņēmu mašīnu,man nebija pat darba līgums no jaunās darbavietas,un nebija nekādu problēmu,visu var sarunāt un atrast variantus.

Arturs Kains, pirms 10 gadiem :

zini tad drosvien nemi auto lidz 5000 euro?a kadus dokumentus tev prasija? konta izdruku ko vel?

Arturs Kains, pirms 10 gadiem :

cik dargu autinu nemi?

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 10 gadiem :

Par 3 mazāk kā tava auto cena.Ņēmu caur Aizdevums.Lv(bijušais Inserviss).Pieļauju ka viņiem ir vajadzīgie gali tajās kredītiestādēs,jo pateica,ja tur būšot kādas aizķeršanās,lai braucot atpakaļ,domās citu variantu,bet to autiņu jau dabūsi.
No Kasko gan neizspruku,to vajadzēja ņemt,bet es jau ņēmu labu laiku atpakaļ.Tagad skatos ka to Kasko arī var apiet.Vēl vajadzēja viens galvotājs,tad vajadzēja pie notāra apstiprinājums.Tas arī viss.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.