Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis

+20

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 779 skatījumi

Kādas atsauksmes par Mercedes C200 2001 gada 2,2 dizelis un atrum karbu ?

Auto un transports » Mercedes

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Nemācēšu dot konkrētas atsauksmes par šo modeli , bet tikai savas pārdomas un secinājumus.
Neesmu dīzeļu piekritējs, jo vairs nav atšķirības degvielas cenā.Varbūt nedaudz mazāks patēriņš, bet to ieguvumu var izdzēst kādas rezerves daļas vai remonta cena, kas 10 un vairāk gadus veciem dīzeļa motoriem ir dārgāka kā benzīna dzinējiem.Tāpat ir ar automātiskajām ātrumkārbām, bet cik skatījos , tad šiem 2001 gada Meršiem ir bieži 6pakapju manuālās kārbas.
Pavisam nesen mans kaimiņš / liels dīzeļu piekritējs / izteicās - pie velna tos dīzeļus - un prāto pāriet uz benzīna dzinējiem.
Faktiski nonāku pretrunā, jo pats darbam izmantoju 26 gadus !!! vecu MB busiņu ar dīzeļmotoru, bet tas ir ļoti primetīvs un ar iespēju atseviški mainīt eļļu augstspiediena sūknī.Ja regulāri maina eļļu un labas kvalitātes, tad problēmu it kā nav.Lai gan jāatzīst , ka ar iedarbināšanu ļoti aukstā laikā man ir vienīgi ar šo dīzeli.Benzīnnieki lec bez problēmām vienmēr.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.