Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 834 skatījumi

Mercedes A 140

Auto un transports » Mercedes

Sveiki! Mercedes A140 1.4 benzīns 1999gada. Braucot spiežu gāzi, bet neuzņem ātrumu...tā, kā rijas ciet. Brīžiem ta kā nedaudz atlaiž, var normāli braukt, bet tas nav uz ilgu laiku un sākas atkal viss no jauna.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kilgors Trauts

+1467

 
Pirmkārt pārbaudi sveces, bet vislabāk - svečvadus. Iespējams kāds ir beigts. Atver tumšā laikā vienkārši kapotu kad motors darbojas un paskaties vai nedzirksteļo un nesit kaut kur garām. Ja tā ir - nomaini bojāto vadu. vēl var mēģināt profilaksei nopirkt speciālu pretmitruma aerosolu un sapūst vadus, sadalītāju u.t.t.
Un vēl otra iespēja, ka kāda gaisa gofra aiz gaisa mērītāja ir sasprēgājusi un caura un sūc papildus gaisu iekšā aiz mērītāja un motors tāpēc jūk prātā. Tukšgaitā vilkme maza un to nejūt, bet kad dod gāzi, tad velk iekšā pa caurumu... Nopērc starta gāzi, iedarbini motoru, turi biš apgriezienus (vislabāk tā lai sāk raustīties) un papūt mazliet ap gaisa trubām. Ja būs caurums, tad raus gāzi iekšā un apgriezieni uzreiz kāps un zināsi kurā vietā meklēt.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Vēl nepazīstu šo modeli , bet gatavojos pavasarī nopirkt sievai. Pēc simtomiem varētu būt traucējumi degvielas padevē.Varbūt degvielas sūknis iet uz beigām.Tāpat varētu būt kāda problēma ar gaisa padevi, jo ja tā nav pietikama arī degmaisījums neveidojas.Varbūt kādam ir pieredze tieši ar šo Mersīti.Es varēšu atbildēt konkrētāk ap vasaras vidu :D

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.