Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aigars Ozols

+540

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 3021 skatījumi

Nevar pielaist dīzeli.

Auto un transports » Mitsubishi

Man ir Mitsubishi Carisma,ar meh.augstspiediena sūkni (renault motors)kā nomainīju akumulatoru,tā vairs nevar normāli pielaist,jāgriež starteris vairāk par minūti,nepārtraukti,tad tik pielec un dūmo vēl kādas min.trīs. Tīrīju ar Diesel System Purge,veselu stundu,nekādu izmaiņu.Cik noprotu,tad kaut kas ar sūkņa aizdedzi. Varbūt kaut kas notika ar vadības bloku (nezinu nemaz vai tur tāds ir)kad mainīju aķi?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Ar sukni nekas tik pēkšņi nevar atgadīties, it īpaši, ja maini tikai akumulatoru. Pēc apraksta izskatās, ka pie kvēlsvecēm nepienāk strāva. Šajā gadījumā siltam motoram būtu jāpielec bez lielām problēmām. Iespējams, ka pārdedzis 50 vai 70A drošinātājs, no kura pienāk strāva uz kvēlsvecēm. Kā to pārdedzināt? Ļoti rets defekts. Var būt ka mainot aķi kāda atslēdziņa atstāta uz motora galvas, aizkritusi un salaidusi uz īso kvēlsveces vadu ar masu. Cita izskaidrojuma nav. No sākuma jāpārbauda vai kvēlsvecēm ieslēdzot aizdedzi pienāk strāva un tad jāskatās tālāk

pirms 14 gadiem  

Aigars Ozols, pirms 14 gadiem :

Nomainīju pat visas kvēlsveces (domāju,ka varbūt kādas divas nestrādā),tāpēc mainīju visas,tāpat arī degvielas filtru, pārbaudīju sprauslas (forsunkas)un kompresiju,viss normas robežās,tāpat arī degviela neattek,visu laiku ir spiediens.Bet kā pielaist nevar tā nevar (normāli),pirms tam no pus apgrieziena leca,un tad uzreiz vienā mirklī (otrā rītā pēc āķa maiņas)nekā. Ja ir silts motors,pielec uzreiz!

Raimonds Silanžs, pirms 14 gadiem :

Tad pārbaudi 50 ampēru drošinātāju, jo nepienāk strāva pie kvēlsvecēm. To var atrast, ja seko kvēlsveču vadam. Drošinātājs var atrasties vai nu blakus aķim, vai arī kautkur pie relejiem. Drošinātāja kūstošais elements ir plāna plāksnīte, kas pieskrūvēta ar 2 skrūvītēm. Var būt, ka tikai skrūvīte jāpievelk, ja tā atskrūvējusies, vai arī ja tas ir pārdedzis, tad jāieliek vietā 2- 2,5mm2 vara stieplīte.

Aigars Ozols, pirms 14 gadiem :

Pirmais ar ko vispār sāku,jau arī bija kvelsveču pārbaude,un spriegums gan pienāk,gan relejs ideāli strādā!

Raimonds Silanžs, pirms 14 gadiem :

Kas te par autoekspertu ir "-" ielicis, un neko nav uzrakstījis, ja jau visu par dīzeļiem zin.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.