Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 6925 skatījumi

Gaudojos gultnis

Auto un transports » Opel

Masinai gaudo gultnis-nu jau ar vien vairak!Tagad nav laika braukt uz servisu!Vai ar to var notikt kaut kas-izjukt vai nosprust!?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
gultnis var gan izjukt gan nosprostot riteni un nav iespējams prognozēt kad tas notiks. Ja jau gaudo, tātad tas notiks. jautājums tikai kad.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
ja gaudo , tad jāmaina. neko citu viņš sačakarēt nevar, zinot gultņa konstrukciju. es pats savulaik ar vecu mitsuku braukāju tikmēr, kamēr jau nu tiešām vārda vistiešākajā nozīmē nedzirdēja maģi un sarunāties nevarēja no 70-100 km/h, pēc tam vnk piegriezās un apmainīju,viss bija vislabākajā kārtībā pēc tam.. tam ,kurš'teica, ka pēc tam tilts varētu būt pat jāmaina, nav nekādas izpratnes par lietām:D
vēl jāzin ,kāds auto, varbūt kādas īpatnības iespējamas. sen atpakaļ bija muterei vecs vw jetta I , tam izbeidzās gultnis un rats gandrīz nomaucās, spečuki toreiz gudri sprieda ,ka labi ,ka mazs ātrums esot bijis, tad pats gudrākais spečuks pienāca un pateica, ka tādas lietas ja jūk, tad tikai pie maziem ātrumiem, cik tajā taisnības, hvz, tagad visu cenšos mainīt ,cik iespējams, laicīgi, jo vienam citam mitsukam, laicīgi nenomainot beigtu amortiņu, pēc tam mainīju arī sailentbloka bukses, stūres pirkstu un atbalsšarnīru arī..pateicoties ziemai un paša slinkumam:D

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Protams,ka var visas saistītās detaļas sabojāties. Gulnis,ja nolietojas,vibrē,bet vibrācija nodara kaitējumu visām detaļām,kas saistītas ar konkrēto ritošās daļas elementu. Ja gultnis sajuks pavisam,tad,visticamāk,būs jāmaina viss tilts.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Pašam ir gadījies, ka 2 reizes nojūk gultnis. Vienreiz tas notika ar Datsun sunny, kad pakaļējā tilta pusass gultnis pēkšņi sāka krakšķēt un daļa no lodītēm bija pārvērtušās pas puslodēm. Ar 30 km/h braucu uz mājām, jo ar tādu ātrumu braucot bija puslīdz ciešama skaņa.
Otrs gadījums bija ar VW Passat, kam sāka jukt ārā priekšējais gultnis. Nācās tālāk braukt ar 50 km/h Gultnim bija bojāts separators un lodītes bija novirzījušās uz vienu malu.
Pārāk ātri neskrienot ar to gultni nekas traks nevar notikt, jo priekšējais ritenis neturās tikai ar gultni, bet arī bremžu balsts neļauj ritenim ar visu bremžu disku nomaukties nost.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nu ja gultnis nokausies līdz pēdējam tad vari rēķināties ka tas būs dārgāk nekā līdz servisam aizbraukt via arī pašam nomainīt kamēr vēl nav viņš pa galam.
Visticamāk ka gultnis kad sabruks,tas mašīnai izraisīs kādus bojājumus.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.