Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

zaiga lode

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1660 skatījumi

ieteicamais akumulators opel zafira 2,2 dizelis.

Auto un transports » Opel

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Man busiņam ir 2.4 d un pilnīgi pietiek ar 82 Ah .Vēl ir būtiski kādas eļļas ir karterī un ātrumkārbā.Ja tās ir sintētiskās vai pussintētiskās un motorā 5w-40 vai 10w- 40 tad problēmu nevajadzētu būt.Man buss pieleca bez problēmām arī pie t -30 un zemāk.Lielā aukstumā kļust svarīgi visi sīkumi,kas vasarā var būt nebūtiski.Tas ir - tīras akumulātota klemes,laba massa uz motoru ,labi kontakti sarterim ,starterim neizdilušas bukses,labas kvēlsveces un laba kompresija visur, kur tai jābūt.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Pērc simtnieku. Ziemā būs labs.

pirms 11 gadiem  

Melnais velns, pirms 11 gadiem :

Kādas muļķības vel neizdomāsi?Ģenerātors nespēs atlādēt.

Romualds Vamvūrī, pirms 11 gadiem :

Teorētisks apgalvojums. Praktiski jebkurš vieglā auto ģenerātors mierīgi uzlādē līdz 100 Ah aķi. Vienīgi, ja tu braukā katru dienu tikai pārsimts metrus līdz veikalam un atpakaļ, tad gan pat 55-ku akumulātoru nepaspēs uzlādēt.

džambulaija, pirms 11 gadiem :

Taisnība!

Melnais velns, pirms 11 gadiem :

Tass nav traktors un sen vairs mašīnām neuzstāda bezreduktoru starterus.Autiņiem lielāko ties ģenerātori ir 65A.Ja tik ļoti šaubies tad labāk piezvani uz dīleru centriem nevis vervelē jo lielāks jo labāks,stulbums un nezināšana!Katram auto ir paredzēti pēc specifikācijas.

Romualds Vamvūrī, pirms 11 gadiem :

Atradis kur sūtīt...! Pie dīleriem... Tas dīlers to tik zin, kā skaitīt iezubrītus tekstus no manuāļiem. Vairāk neko. Katram mezglam un agregātam ir NOMINĀLĀ izmantošanas slodzes vērtība, paredzēta ieborēšanai klientiem. Bet patiesībā tās vērtības ir krietni piezemētas, lai samazinātu bezmaksas remontus. Citiem vārdiem sakot - auto pēc konstrukcijas ir krietni izturīgāks, nekā to cenšas iestāstīt lietotājiem. Un šajā gadijumā, ģenerātors veiksmīgi uzlādēs simtnieku akumulātoru ne sliktāk par "dīlera ieteikto" sešdesmit divnieku. Vienīgā atšķirība būs tā, ka simtnieks prasīs papildus 10 minūtes laika.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-6290

 
Kapēc to jautājumu nevar veikalā uzdot? Jebkurā autoveikalā pārdevējs zinās ko ieteikt. Ja nezin - tas nav autoveikals!

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.