Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1151 skatījumi

Opel Vectra C 2.2 DTI nevar pielaist un panelī parādījies dzeltens stūres simbols ar "!" zīmi, pagriežot atslēgu nav nekādas reakcijas.

Auto un transports » Opel

Gaismas ir spožas, radio skan bez problēmām. Griežot atslēgu, nekas nenotiek, saslēdzas visas signāllampiņas, kā jau, kad pagriež atslēgu pirmajā pozīcijā. Turpinu griezt tālāk, viegli notikšķ un- nekā. Mēģināju arī kondicionieri ieslēgt- nekā. Un tas dzeltenais stūres simboliņš (mirgo) neliek mieru.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Nez vai tas dzeltenais ir stūres simbols. Par maz informācijas , bet no tā kas uzrakstīts varētu minēt ,ka vieglais klikškis būs relejs, bet strāva nenonāk līdz startera elektromagnetam, kurš savieno kontaktus un starteris sāk griezties. Pie startera pināk resns "+" vads pa taisno no akumulātora , bet "-" tas saņem no motora korpusa/ ja nav bojāts masas vads, kas savieno motoru ar kuzovu /.Neliels plussa vadiņš iet uz magneta spoli un gadās ,ka tas nolūzt vai nokrīt.Tādā gadījuma starteris negriezīsies.

pirms 9 gadiem  

Rudīte Rimša, pirms 9 gadiem :

Atbilde rokā- tas izrādās bija no mitruma kvēlsveces slapjas. Man ir ļoti mitra garāža ar sliktu ventilāciju, mašīna bija slapja no šī kondensāta. Kad aizgāju uz garāžu pēc dažām dienām pamēģināt, cerot, ka brīnumi notiek, atvēru garāžu, mašīna bija sausa. Mēģināju pielaist un man izdevās. Šodien atkal tas pats kondensāts, un mašīna atkal nelec. Laikam tās jāmaina. Bet tas stūres simboliņš dzeltenā krāsā vēl rādās.

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Tie simboli "stūres" formā ir dažādi - tas var būt signāls ,ka nodiluši bremžu kluči vai arī bremžu škidruma līmenis ir pazemināts.Bremžu škidruma līmeni gan pārbaudi steidzīgi, jo ja ieraus sistēmā gaisu , var pazust bremzes un sistēmu nāksies atgaisot.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.