Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Varētu būt pie vainas lambda zonde ,ja tāda ir.Varbūt gaisa masas mērītājs.Vēl vajadzētu pārliecināties ,ka nav caura kāda no gaisa, vai degvielas trubām un līdz ar to nevienmērīga gaisa vai degvielas padeve.

pirms 9 gadiem  

Janis Innuss, pirms 9 gadiem :

Lamda zondi pagajuso gadu nomainiju un šogad parmerijam, viņa ir kartibā. ar gaisa padeves un benzina caurulem arij itkā viss kartibā, bet par to gaisa meritaju tikai sodien izlasiju ka tads ir, bus vins japarbauda. nezinu isti kā viņu mainit vai labot, bet varbut vienkarsi kontakti nosūbejuši.
Paldies par padomu.

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Atvieno štekeri no gaisa mērītāja ,kad motors darbojas un ja nav atškirības ,tad laikam būs beigts.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Cilindrus jau vienkārši pārbaudīt,pa vienam svečvadam pie dalītāja parauj nost,pēc skaņas,vai visiem daudz maz vienādi mainās,pie svecēm nevajagļielāka iespēja pa nagiem dabūt,darbojošam dzinējam nebūtu ieteicams raut mērītāja štepseli,var kompi nogļukot,noslāpē un tad norauj,pielaid un redzēsi vai ir izmaiņas.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Man reiz tā lēkāja apgriezieni, arī vw. izrādījās, ka viens cilindrs nedarbojās. Nācās dzinēju jaukt ārā. Neatceros, ko toreiz taisīja, bet samaksāju par dzinēja izjaukšanu, salikšanu un plus 5 lati ( toreiz lati) par kaut kādas figņas nomainīšanu.

pirms 9 gadiem  

Janis Innuss, pirms 9 gadiem :

Ne ar cilindriem viss kartiba itka kartiba, ir viena svece nedaudz akvēpusi, bet nu nekas traks, degvielu arij neēd parāk daudz, tā ka cilindri strada. Tā bija pirma doma kad pec izpludes gazu testa uzradija paugstinātus lambda merijumus.

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Ja viens cilindrs te strādā , te nestrādā - ir pilnīgi atšķirīga skaņa kā motora peldēšanai. Varbūt atliek vienkārši nomainīt sveci.
ja viena svece ir apkvēpusi, tad var būt ,ka tā bojāta vai slikta kompresīja. Vari pie izslēgta motora paraut nost svečvadus, lai nav ar spēku jārauj ,kad darbosies un uzslikt uz sveču galiem ,bet neuzspraust.Tad iedarbini motoru un pa vienam pacel nedaudz nost.varēsi dzirdēt vai ir kādas izmaiņas.Nedaudz attālinot no sveces vada galu dzirkstele būs spēcīgāka.

Gunis Krāģītis , pirms 9 gadiem :

Nezinu tikai kāpēc tā ir,arī traktora puskačam ja svece riktīgi nestŗādā,tad paturot mazu gabaliņu nostāk,lai dzirkstele lec pāri,var normāli pielaist un pal. dzinējs darbojoties neraustās[tas tā,jo traktoram jau vienmēr kāda rezerves svece kastē].

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Paturot vadu ar lielāku atstarpi līdz svecei, dzirkstele ir spēcīgāka un labāk aizdedzina, bet tas ir tikai pagaidu risinājums.Jāskatās ,kas ir par iemeslu ja sveces met ciet. Var mēģināt palocīt lielāku atstarpi sveču kontaktiem.Ja pareizi atceros normāli tam jābūt ap 0.6-0.7mm, bet palocīt uz 1mm.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.