Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sintija

+511

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 964 skatījumi

Ruusa..

Auto un transports » Opel

Cilveki saka, ka Japanu masinas ruse, tatad Japani nepirku,nopirku Vacu masinu/OMEGU/,arka izpuva 2 nedelu laika sini lietus sezona/bija burbuli, kuri nelikas tik briesmigi, lai arka "parplistu"/ .. Tatad, kadu auto izveleties, ja brauksana parsvara sanak pa zemes celu, diezgan slikta stavokli ? /ta lidz 1000 eiro/

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Visas mašīnas rūsē. Sevišķi tādā vecumā, kā gribi pirkt. Tikai citas vairāk, citas mazāk. Vecie opeļi vispār ir slaveni ar savu pūšanu. Tā kā tici man, jebkura cita rūsēs mazāk.

pirms 8 gadiem  

Sintija, pirms 8 gadiem :

Ta jau saka, gribeju pirkt Mazda 626 .. Citi saka, ka Japani ruse, panemu Omegu, tiesam rusas zina diegan laba stavokli; pavasari; divas vietas uz arkas bija sametusies burbulisi, neteiksim, ka daudz, nu ta biku. Autinu mazgaju/majas apstaklos/ viss ok, nekas neliecinaja par nelaimi; sakas sitas dranka laiks, 2 nedelas nemazgaju, piegaju, lai nopucetu, skatos burbuli nolobijusiues nost un arka plaisa ... Esot jau labojams, var veco griezt ara likt jaunu arku, izmaksas + - 150 eiras vienai arkai

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Audi 80, 100, vecā A6

pirms 8 gadiem  

Sintija, pirms 8 gadiem :

Gluzi vecu auto negribu, gribas kko virs 1995iem gadiem ...

Nellija Rozena, pirms 8 gadiem :

Virs 95 jau visi rūsē, un par tādu naudu bez rūsas....

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ingus Zīverts

+1369

 
Tāda gada auto skatot ņem kādu spečuku noteikti līdz,lai palīdz novērtēt,jo ja nezini kur un kā rūsu skatīt,tad jebkurš pārdevējs tev saslavēs savu auto ka super labs un nerūsēs nekad....tad bez opeļa pat ļoti lielas izredzes nopirkt neizrūsējušu līdz 1000 eiro.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Vecie, ar cirvi iztēstie Volvo, kuriem modeļi sastāv no trīs cipariem. Līdz 1000€ var atrast. Ar to jau var arī asfaltu ieplēst, tā kā rūsa galīgi viņu neķers, ja nav sists.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Toms

+5644

 
Vācu auto. Audi/bmw. Arī volkswagen ir izturīgi

pirms 8 gadiem  

Sintija, pirms 8 gadiem :

Paldies.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.