Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sintija

+511

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1517 skatījumi

Centrālā atslēga

Auto un transports » Opel

Tātad manam opelim /omega 1996 2.0 16v/ nojuka centrālā. Bija tā- no rīta gāju sildīt mašīnu, atslēdzu, pielaidu, aizslēdzu, atpakaļ nākot, mašīna vairs netiku, nevarēju dabūt vaļā durvis. Sīkāk papētot atklājās, ka nolūzis rokturis, to sataisījām, varēja durvis dabūt gan vaļā, gan ciet aiztaisīt, ar centrālo aizslēdzu auto, un vadītāja durvis vaļā vairs nedabūju, "kruķī" atslēgu kā gribi, vaļā nevar dabūt ne no iekšpuses, ne no ārpuses. VADĪTĀJA DURVIS VAĻĀ NEDABŪT, KAUT IZSTIEPIES.Sākoties aukstajam laikam centrālā sāka gļučit, tad slēdz, tad ne, tad vienas durvis, tad nevienas. Tagad centrālā atslēga slēdz tikai 2 durvis, un vadītāja pusei centrālā nestrādā vispār. Varbūt kāds var palīdzēt tikt skaidrībā, gribētos pa brīvdienām sataisīt.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Marts Rozens

+3475

 
Vajadzēja pirkt mazdu.

pirms 8 gadiem  

Sintija, pirms 8 gadiem :

Kāpēc?

Marts Rozens, pirms 8 gadiem :

Iepriekš ir bijušas 6.gab mazda ( 5 gab. 626- 1985, 1987, 1988, 1994, 1997.g. un 1 gab. 323 -1990.gada) mazdām vienīgā problēma ir rūsa, ja nopērc nerūsējušu un aizved uz krown (pretrūsas apstrādes uzņēmums, ieraksti google, iesaku) problēmu nav vispār, pa retam ar hadeni, bet tādas lietas, kā centrālā atslēga, stūres iekārta, elektriskie logi un citi problēmas nesagādā nekad. Vienkārši atceros, ka iepriekš rakstīji, ka izvēloties starp mazu un opel nopirki opel.

Sintija, pirms 8 gadiem :

Nu mazdu nenopirku tāpēc, ka tie, kas man brauca pirkt mašīnu/pašai tās zināšanas tādas niecīgas/, bija kategoriski pret Mazdu tikai dēļ tā, ka Mazdas rūsē, nu ...... un atklājās, ka arī Opel rūsē ... Centrālai pie vainas aukstums ... Iedzinu Opeli servisā uz pusstundu un durvis pašas atsprāga vaļā :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

iespeja kad parluzis,,man golfam taa bija,,nevareju dabuut vala situ logu ara

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Es vēl iedomājos par elektrības vadiem ,kuri nāk no kuzova uz durvīm - vai kāds no tiem nav pārlūzis.Tomār 19 gadi ir 19 gadi un visu laiku tie vadi ir locīti.Iestājās augstais laiks ,izokācija palika vēl cietāka un kritiskā vieta neizturēja. Kāds no vadiem ir pušu un slēdzējs nesaņem strāvu.
Ja jau apšuvums ir nost, tad gan vajadzētu varēt atvērt tās durvis, atrodot īsto galu aiz kura pavilkt.Ja gadījumā bloķētājs ir iesalis ,tad var mēģināt ar fēnu atsildīt un varbūt tad izdodas atvērt.
Lai veicās un visiem laimīgu Jauno gadu! Arī manam draugam Jānim Vilnim :)

pirms 8 gadiem  

Sintija, pirms 8 gadiem :

Paldies, Jums tāpat Laimīgu Jauno gadu !

Kā var iesalt bloķētājs pāris sekundēs. Es aiztaisīju durvis, ieliku atslēgu slēdzenē, aizslēdzu mašīnu, un uzreiz arī slēdzu vaļā, durvis vairs vaļā nedabūju, ne no iekšpuses, ne no ārpuses, pat pavelkot to nezinu kā nosaukt, nekas nemainās. Centrālā nestrādā vienai mašīnas pusei ... Otrā pusē arī "gļuho", bet slēdz.

Jānis Vilnis, pirms 8 gadiem :

Laimīgu arī manam kritiķim Egīlam! Mazliet samulsināja vārdu salikums "augstais laiks"-tas varētu būt saistīts ar alpīnismu,jeb reliģiju?

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

...nē, ar neuzmanību :D Kalni patīk ,bet reliģiozs neesmu. Ja jau tik skrupulozi, tad manu vārdu raksta ar īso " i " ;)

Jānis Vilnis, pirms 8 gadiem :

Manu vārdu raksta ar garo"ā"-bet -kāds tam sakars ar Opeli???

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Vilnis

+4330

 
Tev visas slēdzenes ir pilnas ar netīrumiem,kas nosēdušies uz vecas smērvielas. Pa vienai jāņem laukā,jāmazgā benzīnā,jauna smēre jāliek iekšā. Ja durvis vispār nav iespējams atvērt-zinu par VW,bet-jāder arī Opelim-ir punkts,kurā iedurot ar īlēnu caur apšuvi durvis atveras. Punktu var atrast,ja noņemsi pretējās puses durvīm apšuvumu.LAIMĪGU JAUNO GADU TEV UN TAVAM OPELIM!

pirms 8 gadiem  

Sintija, pirms 8 gadiem :

Paldies :D Tev arī Laimīgi sagaidīt :)

Apšuvums ir jau noņemts, jo taisīju durvīm rokturi, tur viena austiņa bija nolūzusi ... Bet pašas durvis ir ciet un vaļā nedabūt ...

Jānis Vilnis, pirms 8 gadiem :

Virs atslēgas-dažus centimetrus no durvju beigām ir jābūt 6 vai 8 milimetru caurumam,kurā iebāžot jebko-kaut naglu-durvīm ir jānāk vaļā. Saucas-avārijas atvēršana,paredzēta pirms auto laiž ražošanā.

Sintija, pirms 8 gadiem :

Durvis vaļā dabūju, tur pie vainas ir durvīs tāda mēlīte, kas aiztur durvis aizvērtā pozīcijā. Tagad taisās vaļā, cik ilgi, to redzes, bet centrālā ......... Tai pašai sava domāšana, kad grib slēdz, kad negrib neslēdz, durvis pašas automātiski ciet, vaļā slēdzās...

Jānis Vilnis, pirms 8 gadiem :

Atslēdz taču to centrālo atslēgu līdz siltākam laikam! Izdarīt to var ar vienkāršu drošinātāja izņemšanu-pie viena gan apstāsies pulkstenis un salona apgaismojums.Vajadzētu būt 21.drošinātājam,bet-atkarīgs no auto modeļa un gada. Grūtāks variants-izraut kontaktu no visas sistēmas.
Bloks atrodas bagāžniekā zem visa kas tam salīmēts virsū-no centra uz kreiso pusi.

Sintija, pirms 8 gadiem :

Drošinātāju izņēmu, manai Omegai tas bij 20. Tiesa, centrālā vairs nestrādā, bet salona apgaismojums gan bija, par pulksteni, nezinu, neskatījos...
Durvis atkal noklemmejās, jādomā atkal kā vaļā dabūt ...

Nu lai vai kā aptuveni kaut kāda skaidrība ir par visu, ar centrālo droši vien, ka būs jādodas pie spečukiem, pagaidām reālākais variants atvienot centrālo no, mazāk problēmu, kas ar durvīm arī ir zināms- tur tāda kā mēlīte nelec atpakaļ.

Paldies JUMS ka svētku laikā palīdzējāt tikt skaidrībā

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.