Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Marts Rozens

+3475

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 813 skatījumi

Opel Corsa C vai Renault Clio 2

Auto un transports » Opel

Kura no šīm labāka, iet runa par mazlitrāžas benzīna variantiem ar manuālo kārbu.

Pirms 4 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Man bail iedomāties kādā stāvoklī varētu būt šie divi modeļi pēc 20 gadu lietošanas...Manuprāt tie sen jau ir izgaisuši no satiksmes. Rūsē jau arī cinkotie kuzovi, jo cik nācies metinot izmantot kādu veca spārna skārdu ielāliem, tad tie visi ir ar cinkojuma kārtu , kas pirms metināšanas gar malu jānotīra, jo savādāk sprakšķ un deg.
Pirmais , kam varētu uzticēties būs kāds VW Golf. Jau daudzrez esmu teicis , ka racionāli ir iegādāties mašinu, kas ir populāra un izplatīta uz ceļiem. Nebūs problēmas ar detaļām un tās būs lētākas lielā pieprasījuma dēļ.
Aizmirstiet , ka izdosies nopirkt tik vecu mašinu bez rūsas. Vienīgi , ja tā ir renovēta - nomainīti remonta sliekšni arku malas utt. Nevienai firmai nav izdevīgi taisīt mašinas, kuras nerūsē un ir mūzīgas. Līdzīgi kā pārdot lampiņas , kuras nekad neizdeg. Un ja lietošanas termiņš ir ilgs, tad cena nosedz visu šo laiku.

pirms 4 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nav man pieredzes ar nosauktajiem auto, ja nu vienīgi par VW Golf var ar nebūt izrūsējis, ja tas ir importēts, taču uzticams pēc tik daudziem gadiem nav. Toyota Yaris vai Corolla būtu labāks pirkums 1.3/1.6 benzīns

pirms 4 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.