Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1673 skatījumi

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Labs salīdzinājumā ar ko un kas Tavuprāt ir labs...? Būs paciets, būs švakāka skaņas izolācija kā bmw, būs labāks uzrāviens kā golfam, būs ļoti stabils pagriezienos gan uz grants, gan sniegā gan asfalta un lielākā jauda motoram būs pēc ~2,5-3 k apgriezienu. mans personīgais viedoklis, ka tā gada virsbūvei (ar mazajām, apaļajām lampām) ir viens no neglītākajiem purniem subaru vēsturē. Iepriekšējais un nākošais man liekas daudz smukāki. bet nu braucot jau purnu pats neredz.
Ko nozīmē ļoti dārgs remontā? Ja konkrētais modelis būs nojāts (un tādus nepērk, lai svētdienās brauktu uz baznīcu), tad būs dārgs. Ja iepriekšējie īpašnieki būs sekojuši tā stāvoklim līdzi, tad neko daudz dārgāks par vidusmēru nebūs. Tāpat būs jāmaina bremžu kluči, diski, siksnas, filtri u.t.t. Piekare varētu būt daudz izturīgāka kā lielākajai daļai. Man ir par 3 gadiem vecāka impreza un tai piekares bukses šogad nomainīju vienu reizi pa pēdējiem 4 gadiem, kaut braucu katru dienu vismaz 50 km. Turpinājums sekos...

pirms 13 gadiem  

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

Protams jārēķinās, ka KASKO varētu būt dārgāks, jo daudzi nez kāpēc to uzskata par sporta mašīnu. Lai vai kā - pirms pirkšanas ieteiktu paņemt līdzi kādu cilvēku, kas saprot vairāk tieši par subāriem un aizbraukt ar viņu kopā apskatīties vai pajautāt info par konkrēto mašīnu forumos. Piemēram subarupower vai bmwpower - arī tur ir subaru diskusiju sadaļa. Turbo subāri Latvijā ir diezgan maza kompānija, tapēc vairumā gadījumu viens par otru zina gandrīz visu un varēs pastāstīt.

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

Cik degvielas patērē? No ~8L/100km braucot mierīgi un monotoni pa šoseju līdz pat vienai bākai stundā gonkojot pa aizsalušu ezeru vai ziemas trasi. Viss atkarīgs no Tavas kājas smaguma. Krustojumā vari uzsākt mierīgi, bet var arī izcirst visiem priekšā. Līkumu var izbraukt mierīgi, bet var arī izbraukt spolējot sānslīdē. Lai vai kā, ir jāsaprot, ka AWD WRX nebūs gluži tas pats kas FWD 1,4 golfs. :o)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.