Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Tomass Knike

-170

 
  • 5

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1407 skatījumi

Palīdziet....

Auto un transports » Subaru

Iesakat kā labāk rīkoties.... paņēmu vienai paziņai mašīnu līzingā viņa veica pirmo iemaksu.... mums bija mutiska vienošanās par maksājumiem kurus viņa nepilda tagad vairs... atdot mašīnu atsakās kā arī piedraud reāli.... viņa saka kaut mašīna papīros skaitās mana man nekādas tiesības uz viņu neēsot jo vinja veica pirmo iemaksu un maksāja līzingu... dotajā brīdī vēlētos atgūt mašīnu sev pagaidām nekas cits neintresē... nevēlos iesaistīt policiju jo tur sutis uz tiesu un tas būs garš proces... taka policju iesaistīt nevēlos, juristi ar neko jēdzīgu nevar pateikt... vai reāli viņai ir tiesības uz to mašīnu vai nav? iesakat pareizāko variantu kā viņai atņemt automašīnu, neiesaistot policiju!??? jo viņa izsaka nopietnus draudus.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Kaspars

+3628

 
Šajā gadījumā, dari kā tev ieteica iepriekšējā reizē, kad tu uzdevi šo jautājumu - piedāvā konkrēti šo līzinga līgumu pārformēt uz viņas vārda vai arī lauz līgumu ar banku, kura tad arī rīkosies tavā vietā.
Rodas jautājums, kā jūs īsti esat maksājuši šos līzinga maksājumus? Tava paziņa pa taisno bankai, vai skaitīja tev naudu uz kontu un tu pēc tam bankai? Ja tu atbildētu uz šo jautājumu, tad varētu jau dot konkrētākus padomus.
Tāpat, viņai īsti nav tiesību uz mašīnu, jo tu dokumentos skaities lietotājs nevis tava paziņa līdz ar to, tev uz šo mašīnu ir daudz lielākas tiesības nekā viņai (cik var noprast no jautājuma teksta, tava paziņa ir sieviete).
P.S. Tā kā tava "paziņa" izsaka tev nopietnus draudus, iesaku tomēr griezties pie jurista vai policijas.

pirms 10 gadiem  

Tomass Knike, pirms 10 gadiem :

pirmo iemaksu vina iedva man rokas naudu un veicu maksajumu. bet par lizingu maksaju no sava konta reizem ka ari vina veica no sava konta ka kuru reizi!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tu policijas mēklēšanā atrodies, ka bail aiziet uz iecirkni?
Varianti vēlreiz:
a) pasaki tai kazai, lai dodas uz banku un pārņem līzingu uz sava vārda, ja reiz auto esot viņas;
b) sadod pa muti un atņem auto, policija atnāks pati, bet tev vismaz būs auto;
c) saņemies un aizej uz policijas iecirkni. Uz tiesu uzreiz tevi nesūtīs. Ja situācijai nav nozieguma satura parunāsieties un varēsi iet mājās turpināt gausties, savukārt, ja būs nozieguma saturs, būs jāuzraksta iesniegums un tad, domāju, ka situācija atrisināsies pāris dienu laikā.

pirms 10 gadiem  

Ego , pirms 10 gadiem :

Tiesa pašreizējā izklāstā šķiet, ka baltais un pūkainais jautājuma autors vienkārši grib gan pievākt mašīnu, gan neatdot daļu no naudas kas par to jau samaksāta - tas arī konflikta cēlonis. Divi @#$ - pāris

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ego

+79135

 
Tev taču jau pagājšreiz atbildēja.

Nevēlies runāt vai, ja nesanāk, to darīt likumīgā veidā, domā labas domas, sadodies rokās utt.

pirms 10 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Heh, pagaidam kad pāries pilnmēness, un ejam runāt, citādi cilvēki ļoti uzvilkušies :D

Tomass Knike, pirms 10 gadiem :

gruti ieteikt ko darit jakritizē ir vai.

Tomass Knike, pirms 10 gadiem :

vai nevar griezties pie pārādu atgūšanas kompānijām?

Ego , pirms 10 gadiem :

Griezties var kur vien vēlas, bet šim gadījumam ar tām nav gandrīz nekāda sakara. Drīzāk tāds varētu būt otrai pusei

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

anonims

+3977

 
Tad jau sanāk, ka par auto maksājat gan Jūs, gan Jūsu paziņa, uz pusēm jau automašīnu nedalīsiet! (pie tam minēts, ka veicat maksājumus reizēm).
Iesaku vērsties vispirms pie jurista un ja jurists saka, ka jāvēršas policijā, tad arī vērsieties policijā! Gaidot atbildes un ieteikumus šeit, Jūs neatgūsiet auto!
Vai arī gaidiet kamēr paziņa Jums draud un iespējams nemaksājot līzingu iekļūsiet parādos un pēc tam tāpat būs tiesa, kuras rezultātā vispār paliksiet bez automašīnas! :)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Nāksies iet uz asumiem un savākt auto ar varu. Paziņo policijai, ka tev neatdod auto . Visu priekšā pateikt, nezinot situāciju, grūti.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.