Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1124 skatījumi

Auto problemas ar dizeli

Auto un transports » Volvo

Auto beidzas degviela un nacās ieliet nezināmas izcelsmes dīzeli. Iedarbināju pabraucu apmēram 5 km tad nakošajā diena vel pieci. Tad pēc 2 dienam sadomāju braukt bet nekā mašīnu nav iespējams iedarbināt, pēc pus dienas mocīšanas nolēmām ievilkt tas izdevās ar lielām pūlēm. Tajā diena nobraucu 30 km ar vienu apstāšanos uz 5min. Nu un pienāca nākošais rīts atkal nekā. Izpumpēju degvielu no bakas bija vina diezgan balta ( kristalizejusies) ielēju tankeru degvielu izdodās iedarbināt tikai vienam pumpējot degvielu ar pumpīti kas pie filtra otram darbinot, bet stradā tikai kadas 4 lidz 10 min liekas itka izdedzina piekacāto degvielu kas sistēma un viss.
Itkā tas ir viss aizdomas krīt uz degvielas filtru vai aukstspiediena sūkni . Bet kapec tad ja tas butu tikai filtrs pec iedarbināšanas un uzreiz noslapēšanas lai itkā degviela butu sistema pec 1-2 h atkal nav iespejams pielaist. Kads butu jusu viedoklis un broblēmas risinajums. Un viena gaismina kura vislaik dega tagad mirgo.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Acīm redzot trāpījās vasaras degviela,kas aukstā laikā kristalizējās.
Ka jau iepriekšējais rakstīja - maini filtrus un mazgā sietiņus.Ja nezināji ,kas par degvielu ,būtu lējis tikai tik ,lai tiek līdz tuvākajai uzpildes stacijai.
Ko lai dara - skola maksā naudu :(

pirms 11 gadiem  

tētis, pirms 11 gadiem :

līdz -10 grādiem nekad nekādu broblēmu ar vasaras degvielu neesmu izjutis

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Viktors

+1557

 
maini degvielas filtru, jo tajā saķepa parafīna daliņas un neko tu tur neizdarīsi, daudzi ir mēģinājuši, gan ar celtniecības fēnu sildījuši, gan citādāk, pie reizes var ar gaisu izpūst degvielas trubiņas un bākā izmazgāt sietiņu, nezinu tava auto marku, bet Audi, VW tas viegli darāms

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

degvielas sistēma neatgaisojās 100% vajag pareizi atgaisot un būs ok

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.