Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ivars Miķelsons

+2048

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1081 skatījumi

volvo740

Auto un transports » Volvo

kas pa vainu manam zviedru tankam ar starteri nevar pielaist auto griež bet nelec kā ievelk tā no pusapgrieziena pielec,kvēlsveces veselas pētīju.2,4 diesel 89g

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
šitiem volviķiem tā ir.zemākās temperatūrās vajadzīgs lielāks griezšanas ātrums,jo kompresija pamaza.var mēģināt līdz ideālam sariktēt starteri,spēcīgu aķi,izmantot starta gāzi.vai sliktākaja gadījumā gaidīt laikus siltākus.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Vai tik nebūs kompresija par mazu :( ievelkot motors dabū spēcīgāku "uzsitienu" kā griežot ar starteri.Kad ir iedarbināts, uz gredzeniem tiek eļļa un dīzelis - kompresija palielinās un arī virzulis vieglāk slīd, kad motors drusku pastrādājis.
Vajadzētu pamērīt cik ir katrā "stobrā"
Var vēl būt ka starterim bukses padilušas un rotors nedaudz skaras pie statora.Tādejādi liela daļa akumulātora jaudas patērējas griežot starteri un motoram pietrūkst.
Tie ir mani minējumi. Kā nekā '89.g.

pirms 11 gadiem  

Ivars Miķelsons, pirms 11 gadiem :

es ar štukoju ka kompresija švaka spēka vispār nav pa šoseju vairāk 110 km nevelk.

Viktors, pirms 11 gadiem :

iespējams arī starteris, jo kaimiņam bija līdzīga problēma,auto Audi A4 NO RĪTIEM NE NO ŠĀ ne no tā neleca, kaut gan starteris grieza, bet ievelkot pāris metru un pieleca un pēc tam visu dienu darbināja ar starteri, bet no rīta viss atkārtojās. noņema starteri, izjauca, oglītes uz vietas, bet apskatot rūpīgāk, izradījās, ka oglītes vietā, kur saskaras ar rotoru , ir drupšanas pazīmes, nomainīja oglītes un tagad viss okey

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viktors

+1557

 
un kas par vainu bija iepriekš, ja nemaldos kaut kas ar degvielu? kādā veidā pētīji kvēlsveces, vai pēc tam noslāpē un ar starteri ir iedarbināms?

pirms 11 gadiem  

Ivars Miķelsons, pirms 11 gadiem :

vasaras degviela bija iegāzta izņēmu ārā pie aķa pieliku palika sarkana značit ok.ka ievelk un noslāpē ar starteri uz sitiena atkal lec tiko pastāv kādu dienu sākās atkal vecā dziesma

Viktors, pirms 11 gadiem :

vēl no pieredzes, radiniekam ar Ford Tranzit dīzeli bija kaut kas līdzīgs, izradījās, ka degvielas sūknis neturēja spiedienu, tas ir ilgāk pastāvējušam, degviela pamazām noplūda atpakaļ bākā,problēmu risināja ieliekot vienvirziena vārstu( maksā ap 5 Ls) starp bāku un filtru

Ivars Miķelsons, pirms 11 gadiem :

velkot arī vairs neleca pie visa vaina bija pie sūkņa kautkāds vads nopuvis kas nepadod strāvu tāds mazs krāms visi nervi pa pieskari!!!!!!!

Viktors, pirms 11 gadiem :

gadās arī tā, lai tik mīksti ripo!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.