Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edijs

0

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1073 skatījumi

VOLVO S80 2.5 Dīzelis.

Auto un transports » Volvo

Vai var kāds pateikt kā pareizi ziemā uzsildīt sveces lai mašīnu varētu pielaist? Itkā mana sistēma ir tāda ka ieslēdz aizdedzi tad jāpagaida kamēr nodziest panelī uzraksts DIESEL VORHEIZEN tad jāpagaida 7 rezes kamēr nopīkst tā drošības jostas brīdinājums un tad itkā iedarbinu! Ne vienmēr tā var aukstumā iedarbināt it īpaši kad ir jau kādi -5 grādi tad nelec, kādos -1 grādos kādas aptuveni 5 sek. griež starteri tad knapi pielec.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viktors

+1557

 
brauc uz servisu un veic diagnostiku, -5 grādi un nevar pielaist? var nestrādāt visas piecas sveces, bet pie mīnus 5 dzinējam ir jāpielec, iepējams starteris strāvu ņem uz sevi

pirms 10 gadiem  

Edijs, pirms 10 gadiem :

nu pie -5 varbūt bišku pārspīlēju itkā arī viņš pielec, bet nu ar grūtībām likas ka var nepielekt. Kādos -10 toč nepielec. Tad jāsāk ņemt palīgā startera gāze tā ir vienīgā cerība vēl.

Viktors, pirms 10 gadiem :

piestartēt ar gāzi divas trīs reizes, bet patstāvīgi neiesaku, sabeigsi dzinēju, paziņa busu T4 lielos aukstumos ar gāzi startēja, rezultātā dzinējā vienu klani salieca
jautājums, kāds aķis stāv ,ampēri, palaišanas strāva, ja nemaldos jābūt +- 90 ampēru aķim

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Derētu pārbaudīt ,vai visas sveces ir darba kārtībā. Par sakarību ar drošības jostu dzirdu pirmo reizi. Izskatās, ka sveces vispār nestrādā.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.