Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edgars Nglis

+341

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1197 skatījumi

volvo v70

Auto un transports » Volvo

volvo v70 2003 gada.Problēma ar bremzēm. Tas ir tikai tad kad iedarbina motoru. Bremzes darbojas labi,bet kad piespiež ar spēku, tad bremžu pedālis lēni ieiet grīdā,taču bremžu škidrums nezūd.Kad motors nedarbojās tad var bremžu pedāli kaut nolauzt,bet grīdā nedabūsi. Ir abs un ir arī bremžu sūknis,tamdēļ rodas šāds jautājums. Mēgināju uz dubļaina ceļa strauji bremzēt abs it kā nostrādā. Paldies par atbildēm.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man tāda pati problēma ir ar sajūgu. Sajūgs pazūd pie apmēram 100-150 km braukšanas pa bāni un kad to biežāk paspaida, tad itkā kaut kas uzlabojas.
Bremžu šķidrums arī duļķains, skatījos manžetes, tās veselas. Nezinu, ko tālāk darīt.. bremžu šķidrums ļoti minimāli zūd.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Nezinu cik strauji Tev tas pedālis ieiet grīdā , bet iedarbinot motoru tā ir jābūt , ka bremžu pedālis it kā paliek mīkstāks un pamazām ,ļoti lēni padodas.Līdz grīdai gan nekad neesmu mēģinājis aizspiest.
Vai tad ir problēmas ar bremzēm? Jeb tikai nepatīk ka pedālis tā rīkojas.
Var nomainīt škidrumu bremžu sistemā, ja tas sen, vai nekad nav darīts un pedālis paliks stingrāks.Bremžu šķidrums ir jāmaina - tas nav mūžīgs.

pirms 10 gadiem  

Edgars Nglis, pirms 10 gadiem :

Par bremžu škidruma maiņu nezinu,jo šo auto iegādājos pirms pusgada.Tā ir nākusi no Itālijas. Par bremžu pedāļa aiziešanu grīdā konstatēju pie straujas bremzēšanas. Nobremzēt var bet pašam rada diskomfortu.Jo visu laiku ir nedrošības sajūta un ja nu pēkšņi atsakās bremzes.Par bremžu škidruma maiņu to es zinu,ka tas ir par zināmu laiku jānomaina. Bremžu škidrums ir duļkains. Bremžu pedālis aiziet grīdā ļoti lēnu,bet kad nopirku tad tā nebija. Kaut gan bremžu škidrums bija duļķains.

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Izkalausās, kaut kas tomēr nav tā kā vajag:( Varbūt tā mašina ir kaut kur stāvējusi bez lietošanas un centrālajā bremžu cilindrā manžetes pielipa pie sieniņām.Sākot braukt virskārta atrāvās un manžetes vairs nav tik gludas un nenoslēdz.Šķidrums daļēji tiek stumts uz brmžu cilindriem pie riteņiem, bet daļēji plūst garām manžetēm.Tas ir mans minējums, ka nav kārtībā centrālais cilindrs.
Varbūt ieliets nepareizs škidrums, mkas bojājis manžetes.

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Es sāktu ar škidruma maiņu un tad ,ja nekas neuzlabojas, skatītos to centrālo cilindi.Varbūt kāda gumijas draza tikusi centrālā cilindra vārstā un tas nenoslēdzas.Ja nemaldos tur bija tāds garens virzulītis ar vārstu ,lai pedālis atnāktu viegli atpakaļ.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.