Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 867 skatījumi

Ēsmu izmisumā - tiesības tikai 3 nedēlas, man nopirka vecu volvo v 40 2000 gada D 1,9, nobraucu nedaudz vairāk nekā nedēļu - sajutu k-kas na

Auto un transports » Volvo

Ēsmu izmisumā - tiesības tikai 3 nedēlas, man nopirka vecu volvo v 40 2000 gada D 1,9, nobraucu nedaudz vairāk nekā nedēļu - sajutu k-kas nav labi. servisā teica ka drīz nobeigsies ātrumkārba, sajūgs, jamaina visi filtri un stāvbremze beigta. vēl tādi šādi sīkumi. remonts vidēju izmaksās 800-900 eu. mašīnu nopirku gandrīz par to pašu naudu.

Nezinu vai vērts tādu grabažiņu remontēt vai meklēt naudu jaunajai???

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Kur ir garantīja ,ka nopērkot citu ,problēmu nebūs vēl vairāk? Es nepaļautos uz vienā servisā dzirdēto , bet aizbrauktu uz vēl kādu un paklausītos ,ko tie saka. Diemžēl servisi bieži stāsta pasakas.
Vai mašinai ir parastā vai automātiskā ātrumkārba? Cik ir laiks līdz nākamai tehnikajai apskatei? Ja daudz nebraukā, tad tos filtrus varētu mainīt pamazām.Tikai pārbaudot eļļas līmeni un ja nepieciešams papildināt.
Ko nozīmē beigta stāvbremze - pievelkot kloķi mašina nebremzējas vispār vai tikai varētu vēlēties labāku?
Ja mašiani ir manuālā ātrumkārba un jāmaina sajūgs, tad būtu prātīgi pie reizes apmainīt arī ātrumkārbu, kuru varētu nopirkt škrotā, jo tā vai tā tā jāņem nost, lai tiktu klāt sajūgam. Kā izpaužas tas - kaut kas nav labi? Nevar ieslēgt ātrumos, ir kāds troksnis motora daļā un ja ir ,tad kurā brīdī - varbūt spiežot sajūga pedāli? Ārkārtīgi maz informācijas ,lai pateitu ko konkrēti.Derētu VIN Nr, lai saprastu kāda mašinai komplektācija.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jāsaprot, ka visām 2000. gada automašīnām būs defekti. Tikai ir defekti ar kuriem var sadzīvot un ar kuriem nevar.
Nevienmēr pārdot un nopirkt citu ir risinājums. Ieteikums vērsties citā autoservisā un paklausīties arī citus viedokļus.
Saprast, kas ir steidzamākais un kas vēl var pagaidīt.
Ēļļas, filtri ir vienmēr jānomaina pēc automašīnas iegādes.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja tu pateiksi servisā-oi kaut kas sāka grabēt sataisiet- cenu pieliks +400 bet neko tur nesamainīs nu ja vienīgi negrabēs bet ja tu pateiksi samainiet bremžu ,,kalotkas'' samaksāsi normālu cenu

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Maksis

+5904

 
Vispirms vai mašīna ir braucama un tai ir skate vismaz pusgadu? Ieteicams atrast ieteiktu meistaru, ne jebkuru servisu. Tur sastāstīs un noplēsīs decviņas ādas. Ātrumkārba, sajūgs var nojukt rīt, bet visticamāk kaut kad un ar varbūt. Sākumam nomaini eļļas un gaisa filtrus, protams arī eļļu. Kā ar motora siksnām? Nākošais solis bremzes un stūres pirksti. To nevajag uzreiz, soli pa solim.
Ja pirksi citu un ar ar stāžu, nopirksi ar citām utīm.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.