Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

evija jaunzeme

+634

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2579 skatījumi

vai sinonims?

Māksla un kultura » Dejošana

vai steiptizdejotaja ir "sinonims" vardam prostituta? ja saprotat ko es domaju..... vai sabiedribas attieksme pret exotisko deju dejotajam ir negativa vai pozitiva?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Striptīzs ir erotiska vai eksotiska deja, kuru dejojot mūzikas pavadībā striptīza dejotāja vai dejotājs izģērbjas. Tā ir māksla, skaists, kopts un trenēts augums, apvienojumā ar lielisku muzikalitāti, ritma izjūtu un deju, kam nav nekā kopīga ar prostitūciju vai seksu par naudu. Striptīza vai eksotisko deju dejotāja vai dejotājs nepiedāvā intīmpakalpojumus, bet sev iztiku nopelna uzstājoties dažādos klubos, vecpuišu un vecmeitu ballītēs, dzimšanas dienu svinībās un korporatīvajos pasākumos. Savukārt prostitūta, neatkarīgi no tā vai tas ir vīrietis vai sieviete ir viszemākais intīmpakalpojumu sniedzēju līmenis... Ārvalstu izpratnē prostitūta ir tā sieviete vai vīrietis, kas piedāvā visus seksa pakalpojumus uz ielas. Sabiedrībā kopumā pret prostitūtām ir negatīva attieksme, taču viņām pastāv savs klientu loks, kas neļauj šīs profesijas pārstāves izskaust, jo kā mēs teikt tautā - ja ir pieprasījums, tad ir arī piedāvājums!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

мαґ١s żְ

+1750

 
'Steiptizdejotāja' noteikti nav sinonīms nevienam vārdam nevienā valodā.

pirms 14 gadiem  

evija jaunzeme, pirms 14 gadiem :

ahahahaha...paldies, kludinja:))))))

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sandra L.

+2215

 
Var jau runāt par "tā ir māksla, skaists, kopts un trenēts augums, apvienojumā ar lielisku muzikalitāti, ritma izjūtu un deju, kam nav nekā kopīga ar prostitūciju vai seksu par naudu bla bla bla", bet iedomājies, ka tev aug meita...vai tu gibētu redzēt viņu dejojam striptīzu? Vai tu pati droši atklātu savai mammai, ka dejo striptīzu?

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Savs Choms

+17917

 
protams, ka nee! taas tak ir divas pavisam dazaadas lietas...un ja prostituuta ir oficiaali atziita profesija, tad striptiizdejotaaja kaa profesija gan nav...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Es teiktu, ka nav sinonīms, bet tantuki virs 60 gan vairums tā nedomā. Vispār robeža sinonīmu definīcijā ir staipāms jēdziens. Jo pilnīgi identiska nozīme nav nevienam vārdam un jēdzienam, visiem ir atšķirības un līdzības. Citiem vairāk citiem mazāk tās līdzības.
Un sabiedrības attieksme pret striptīzdejotājām ir negatīva. Vismaz, tie kas ir ar negatīvu attieksmi, savu ideju pauž pietiekoši nepatīkami, lai tos, kas akceptē šādas personas, noklusinātu, kaut arī šo piekritēju būtu vairāk.

pirms 14 gadiem  

evija jaunzeme, pirms 14 gadiem :

Ja, laikam ta jau ir, bet kas mani mulsina, ir, ka striptizs tiek noniecinats, bet kolidz viena uzraksta gramatu--"striptizdejotajas dienasgramata", ta klust slavena.... Gramata ir laba, bet tracina cilveku aizspriedumainiba un liekuliba.....

Savs Choms, pirms 14 gadiem :

vareetu taas graamatas autores vaardu? loti gribeetos dabuut taadu graamatu☺...

evija jaunzeme, pirms 14 gadiem :

Jaa, gramata diemzel ir portugalu valoda un to sarakstijusi portugaliete, bet varu iedot nosaukumu--
Leonor Sousa-"Diario de uma stripper portuguesa AMANHA A MESMA HORA"
Kas tulkojuma nozime- portugalu striptizdejotajas dienasgramata-RIT TAI PASA LAIKA. varbut ka eksiste ari latviesu valoda...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.