Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Emlija

+62

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1039 skatījumi

Palīdziet lūdzu pārtulkot nelielu tekstu no krieva uz latviešu (BEZ TULKA) :)

Образование » Другое

Я считаю, что для девушки 21-века важно красиво выглядеть. Мне кажется, что огромные нарощенные ногти, а также длинные нарощенные ресницы не по размеру, которые сверху еще и тушью накрашены, оранжевый загар из солярия – это не признаки элегантности и красоты. Сейчас важно не переусердствовать с косметикой, чтобы не выглядеть , как кукла. Сейчас в девушках больше ценят естественную красоту. Не иметь вредных привычек. Так же важно развиваться, то есть заниматься своим любимы делом, к примеру фотогравировать или писать стихи, заниматься музыкой. Важно быть в хорошей форме, чтобы было приятно смотреть на себя самому и окружающим.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vilnis Ribozols

+914

 
Es uzskatu, ka 21. gadsimta meitenei ir svarīgs viņas izskats. Man šķiet, ka garie , uzaudzētie nagi, nedabīga izmēra skropstas, kuras vēl ar tušu izceltas, oranžais iedegums no solārija - tas nav elegances un skaistuma rādītājs ! Tagad ir svarīgi nepārspīlēt ar kosmētiku, lai neizskatītos pēc lelles ! Tagad meitenēs vairāk novērtē dabisko skaistumu . Jāatsakās no kaitīgajiem ieradumiem. Tik pat svarīga ir sevis attīstīšana, kāds hobijs - fotografēšana vai dzejošana, muzicēšana . Svarīgi ir būt formā, lai būtu patīkami sev un apkārtējiem cilvēkiem !

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.