Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 24

    Atbildes

  • 9 balsis
  • 8713 skatījumi

 

Atbildes (24)

 
Labākā atbilde
  • 8

    balsis

Man pērn mazmeitiņa uzdāvināja koka zarā sakārtas konfektes un papīra sirsniņas, uz kurām bija uzrakstīts, ko viņa par mani domā. Konfektes pamazām apēdu, bet tās sirsniņas glabāju joprojām. Šad tad palasu un ap sirdi paliek tā silti... Neviena no veikalā pirktajām dāvanām nav tā aizkustinājusi kā šī- meitēna pašas izdomātā un sagatavotā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 8

    balsis

Gundega Ezera

+2960

 
Izdomā kādu priekšnesumu ģimenei / vecākiem. Tas noteikti būtu interesanti, jo liela daļa ģimeņu Ziemassvētkos satupuši ap TV kasti - pieēdās un iet čučēt. Bet ja būs kādas nodarbes, vakars noteikti izvērtīsies sirsnīgāks un atmiņā paliekošs.
Vēl individuāls kalendārs 2010 gadam. No ģimenes fondiem - fotogrāfijām izvēlies 12 fotogrāfijas atbilstoši katram mēnesim un tam plusā - kādu aprakstu, vēlējumu, pašas izdomātu ticējumu. :) To arī datorā var sagatavots katrs pats ja vien ir attiecīgās iemaņas, ja ne - to var pasūtīt. Arī draugiem.lv redzēju baneri, bet nedomāju, ka tur piedāvātais ir lētākais variants.

pirms 14 gadiem  

Anda Ķuda, pirms 14 gadiem :

Doma par personalizētu kalendāru nav slikta. :) Ja tev datorā ir pieejams Microsoft Publisher, tur var uztaisīt gan kalendārus, gan citas interesantas lietas. Lai kalpotu ilgāk, kalendāra lapas vari ielaminēt, manuprāt, nesanāks dārgi. Vajag tikai izdomu! :)

Dace, pirms 14 gadiem :

picturehappy.lv labs saitiņš, kur var sataisīt dažādus kalendārīšus, nav dārgi un kvalitāte ideāla, vēl var dažādas kanvas utml tur izveidot..:)

Gundega Ezera, pirms 14 gadiem :

Nju re - par visiem atradām ne vien ko, bet arī kur un kā var uztaisīt ! :)
Sintija - lai veicas ! Pēc Ziemassvētkiem, padalies - vai izdevās laba dāvaniņa saviem tuvajiem ?! Gaidīsim. :)

Elīna Auna, pirms 14 gadiem :

kalendāru var uztaisīt pats arī tad, ja nepārzina datoru tik labi :) Princips vienkāršs- nopērk 13 kartona A4 lapas (katram mēnesim + vākam), uztaisa 12 bildes izmērā 13x18 cm (jebkurā fotosalonā), salīmē ar līmi bildes uz kartona augšpusē, apakšā ar skaistu pildspalvu saraksta datumus :) Viegli, skaisti, mīļi :) (p.s. taču laiks gan jāieplāno pagatavošanas procesam- uz vienu kalendāru viens vakars parasti aiziet) :))

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

... Es tikai pedejos gados taisu pac davanas. Bet nu protams sastavdaļas ir pirktas veikalā! Un es nedomāju, ka tev kāds var k-ko konkrētu ieteikt ko taisiit. Tu tak pati viss labāk zini kas patiik tam cilvēkam ko taisies apdavināt! Un piemēram nopērc lielu sveci un paņēm kaut vai nagu vili un ar aso galu vienkarši lieraksti miļu dzejoliiti un apsveikumu... Tas reali ir atkarīgs no katra fantazijas lieluma. Un prasmes realizēt to arī dzivē :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Madara Parma

+80

 
1.Uztaisīt īsfilmu par to cilvēku, kuram tiek dāvināta dāvana.
2. Uztaisīt kaut ko gardu :)
3. Paštaisīti apsveikumi vienmēr paši mīļākie.
4. Uztaisīt sarakstu ar lietām, kas nākošā gada laikā tam cilvēkam jāizdara. Vai arī sarakstu, ko labu viņš IR izdarījis pērngad.
Un tā to varētu turpināt mūžīgi....

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Es pati taisu rotaslietas. [auskarus, kaklarotas utt]
var uztaisīt ziepes. salasīt tējas. daudz ko jau var atkarībā pēc cilvēka interesēm.
uzadi
uzšuj
uztamborē kaut ko! :)
nopērc gatavu un pārveido.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

ne es,

+53

 
*pastaisīti apsveikumi (Ir taču tik ļoti mīļi saņemt ko tādu un apzināties, ka šis cilvēciņš pats to ir darījis savām rociņām un ielicis tajā savu mīlestību.)
*Krūzītes ar kaut kādu šoti mīļu uzrakstiņu virsū. (Veikalos ir nopērkami speciāli marķieri ar kuriem var aprakstīt traukus un pēc tam tos uzrakstus nevar nomazgāt. MAnuprāt, ļoti jauki tāda lieta. Piem. katru rītu dzerot kafiju tas cilvēciņš atcerēsies par tevi, kas veidojis šo dāvaniņu.)
*Sveces Ziemassvētkiem ir ļoti atbilstoša dāvana, bet , lai padarītu to personiskāku, nevajag to pat pašam izliet. IR iespējams iegādāties tādu kā šķidro vasku un ar to var ļoti jauki aprakstīt un apzīmēt jau gatavas veikalā iegādātas svecītes.
*Un protams paštaisīts rāmītis ar kopīgu bildīti iekšā. Manuprāt, ļoti mīļi ko tādu saņemt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars

-7

 
Parafīns un Stearīns priekš Sveču liešanas / izgatavošanas http://sveces.blogspot.com/p/parafins.html

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

loooooti lētas cenas:
kalendāriem
personalizētiem atslēgu piekariem
personalizētiem magnētiem
un vēl lērumam citu lietu

Audēju iela 5 vai
www.dcstudio.lv

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viktorija

+2752

 
uztaisi Ziemassvētku apsveikumus! :) Tie vienmēr ienes kkādu lielāku siltumu sirdī nekā veikalā pirktie ^^ :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Anda Upite

+103

 
shogad plaanoju cept personalizeetas piparkuukas... ar puudercukura glazuuru :) meegjinaashu uztaisiit atbilstoshi katra intereseem...
Sveces arii ir laba ideja - panjem vecas sveces vai sapeerc leetaas...panjem tukshu trauku,vai kastiiti ( skolaa mums meitenes pat cigareshu pacinjaas leeja sveces :D) var salikt viskautko.. vasaraa salasiitas dabas veltes... visu,kas maajaas un liekas atbilstoshi..sataisi atbilstoshi miiljaakajaam kraasaam.. bishkjinj chakars ar to parafiinu ir, bet smuki... :)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.