Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Pievienojos augstāk minētajiem komentāriem - to reklāmdrukas kantoru (kuros visos, starp citu, ir tehnika par vairākiem tūkstošiem latu - gan sietspiedes, gan preses, gan tampondrukas darbagaldi) ir kā sēņu pēc lietus. Pilnīgi bezjēdzīgs pasākums!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Minimālās investīcijas, iegādājoties lietotu tehniku, būs ap 2000 LVL, Latvijā šajā jomā jau darbojas vairāki uzņēmumi, no kuriem, dažiem ir izveidoti savi veikali tirdzniecības centros, tā ka ar viņiem konkurēt būs pagrūti, ja vien jums nav padomā kaut kas ļoti oriģināls, tad diezin vai šis pasākums būs finansiāli veiksmīgs.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Protams var griezt zīmējumu arī ar rokām, kā to darījām pagājušā gadsimta '70. gados un arī drukas sietu var izgatavot griežot ar roku.Protams, precizitātē sacensties ar ploteri būs grūti.
Darītā tā - uz stikla ar ziepēm uzlīmēja pauzpapīru uz kura ir zīmējums, izgrieza un izlupināja.Tad uz tā uzlika rāmi ar sietu un no iekšpuses ar nitro krāsu pielīmēja pie pauzpapīra, izmantojot rakeli.Pagaidīja ,kad krāsa izžust un , pasildot stiklu, noņēma šablonu no tā.Ar atšķaidītāju no pauzes puses uzmanīgi/ cenšoties neatškaidīt vietas ,kurām jābūt pielīmētām/ izmazgāja zīmējumu no nitro krāsas un varēja sākt drukāt ;)
Pauzpapīrs ir biezāks par foto emulsiju un līdz ar to arī krāsas kārta ir biezāka un patēriņš lielāks.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
pirmais ko tev vajag noskaidrot ir cik liela ir konkurence. Tālāk manuprāt īsti arī nebūs vēlme kaut ko domāt. :)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

iesaku paintresēties par sietspiedi. kruzītēm gan laikam nederēs, toties derēs t-krekliem, cepurēm un viskam citam.
salīdzinoši vienkārši darīt, un apdrukai ir ilga noturība

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+4881

 
tev vajag termopresi (heat-press machine), t-kreklus, t-kreklu iepakojumus, printeri, kaut kādas krāsas, ko drukāt uz t-krekliem, vai arī "transfer" plēves. sākumam pietiks.

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

Vai varu iztikt tikai ar printeri ( iesakat kadu ar kuru butu laba kvalitate ) vai man ir vajdzigs kads specials grieznis vai alternativaa to varu darit ar papir naziti , respektivi gatavo bildi sagriest ?
Un ko jus iesakat ar kruzitem un cepuritem ?

Jānis, pirms 11 gadiem :

man bija divi tintes printeri - EPSON un CANON. EPSON bija galīgi garām, ar CANON diezgan labi sanāca, tādēļ iesaku CANON.
nu vari ņemt visādus griežamos instrumentus. es griezu ar šķērēm.
un vēl tāds ieteikums - pārdod tieši klientiem un nedod veikalam, jo man gadījās tā, ka veikals uzlika 3x uzcenojumu un man bija tāds - wtf?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.