Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Zane

+30

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1028 skatījumi

Gleznas autors.

Māksla un kultura » Vizuālā māksla

Labdien, gribeeju uzzinaat, kur internetaa var uzzinaat gleznas autoru, un ,vai tas ir iespeejams? Vienkarshi, ir orgjinaalglezna, par kuru nekas nav zinaams, ne autors, ne izgatavoshanas gads, pat ne tas, vai glezna ir Latvijas autora darbs, vai aarzemju. Ljoti butu nepiecieshams to uzzinaat.

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Nedomāju , ka ko tādu var uzzināt internetā. Vienīgi ,ja tā nav nozagta kādā muzejā.
Ir ļoti daudz nezināmu autoru darbi jau no seniem laikiem. Lai pateiktu vai gleznai ir kāda māklinieciska vērtība, to vajadzētu parādīt speciālistiem.Kaut vai kādam profesionālam māksliniekam vai gleznotājam. Ja glezna nav liela, to var aiznest uz mākslas muzeju un sarunāt parādīt kādam speciālistam tur. Uzzināt autoru būs ļoti grūti vai pat neiespējami , ja uz gleznas nav paraksta. Arī ar visu parakstu nav garantījas ,ka tas nav kāds viltojums.
Kāds mākslinieks esot tā ietrennējies atdarināt Picasso , ka pat nesis viņam savus darbus parakstīt, sakot ,ka tie ir viņa, bet bez paraksta :) un Picasso tos esot parakstījis , jo nevarējis visus savus darbus atcerēties.Varbūt tās ir tikai pasakas :)

pirms 6 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 6 gadiem :

Sākumā vajadzētu gleznu nofotogrāfēt un aizsūtīt foto uz Mākslas muzeju vai kur citur , jo var gadīties , ka tai nav nekādas vērtības un nav vērts tērēt laiku.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.