Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Enija Mailo

+20

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2044 skatījumi

Cik ilgi dzīst pīrsings nabā?

Skaistums un stils » Mode un aksesuāri

Man apmēram 2 ar puss mēnešus ir pīrsings nabā. Lieta tāda, ka viņš vel jo projām katru dienu mazliet struto. :( es it kā vairākas reizes dienā pilinu kliņģerīšu tinktūru. Un nedaudz atpakaļ dzēru tabletes pret strutošanu. itkā uz vienu brīdi apstājās , bet nu atkal ir. Ko darīt? tas ir normāli ? :)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Un no kādas proves ir metāls? Zinu ka alerģija var rasties no zemākas proves 375,pat no klasiskās 585 proves.Ja nu gadījumā tas pīrsings ir no sudraba,tad maini uz zeltu,un viss būs kārtībā.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ingars Neija

+7257

 
nabā durtie pīrsingi dzīst vis ilgāk , dzīšanas process atkarīgs no katra paša cilvēka ķermeņa uzbūves - tātad tas ir individuāli. Nabā durtie pīrsingi var turpināt dzīt no dažām nedēļām līdz pat pus gadam ,vai pat gadam, atkarīgs no tā ,vai jums ir kādas alerģiskas reakcijas, asinsķermenīšu daudzums un kopējais veselības stāvoklis, ikdienas aktivitātes - uztura īpatnības u.t.t kā arī protams ļoti svarīga ir ikdienas pīrsinga apstrāde.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Krista

+6605

 
Nezinu, vai tas ir normāli vai nenormāli, pilnīgi piekrītu Ingara rakstītajam.
Varu padalīties ar savu pieredzi, man ādai vispār ir tieksme "nepieņemt" metālu... Līdz ar to - man dzija 2vus gadus, nopietni!
No sākuma darīju visu: tīrīju, dezinficēju, smērēju krēmu ātrākai dzīšanai, etc, bet tad - ai, neko vairāk nedarīju, pats smuki sadzija un vairāk vienkārši nepūžņoja. Varbūt tā gluži neieteiktu arī Tev darīt, bet neiespringsti uz pārspīlētu tīrīšanu.
Lai veicas!

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.