Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1707 skatījumi

Sieviešu kedas!

Skaistums un stils » Mode un aksesuāri

Lieta tāda,akd vēlējos sameklēt internete veikalā parasta kedas un uzdūros šim saitam-http://www.baltsport.lv/470-category470
un šeit kedas maksā 9ņi lati pietam vēl O'Neill,kurām būtu jāmāksā 40 lati.
Kāds var paskaidrot?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Trīs lietas nāk prātā.
1. Lētas kopijas no vidējiem, vai tālajiem austrumiem.
2. Katram lielam ražotājam tirdzniecības reģioni ir sadalīti pēc kvalitātes. Mūsu reģions vairumā gadījumu ir zemas kvalitātes preču tirgus. Gan tiešā tirdzniecības kustībā, gan precēm ceļojot no Krievijas, Turcijas utt.
3. Pie mums daudz kas ir pārcenots nesamērīgi, tā, ka iedzīvotāji jau pieraduši un gaida lielas cenas. Kad tirgotājs palaiž cenas uz leju kā Eiropā uzreiz 70%, nevis kā mums pierasts, kādus 20%, tad netic neviens.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja cena un prece apmierina, tad pērciet tik nost. Šis interneta veikals pieder SIA avest, kas saskaņā ar Lursoft datubāzes datiem ir uzņēmums, kas darbojas Latvijā no 2004. gada un kuram nav nekādu maksātnespējas procesu līdz ar to arī nav nekādu šaubu par to, ka prece varētu netikt piegādāta. Pie tam tas ir Latvijas uzņēmums, līdz ar to risks ir minimāls.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.