Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1247 skatījumi

Kurā ausī jāvieto tunelis? Vai tas ir vienalga kurā?

Skaistums un stils » Mode un aksesuāri

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Palasot atbildes un komentārus šeit, es sapratu, ka pie mums Latvānijā sabiedrībai vēl ir jāizšķiļas no tās aprobežotības čaumalas un jāizaug līdz tai stadijai, kad cilvēki beidzot sapratīs, ka nekam nederīgs cilvēks tu esi nevis tad, kad tev tuneļi ausīs, bet tad, kad tu melo, neatdod parādus, nepalīdzi nelaimē nonākušajiem, nogalini kādu vai neturi solījumus.

Bet līdz tam mums vēl tik tālu cik ar kājām līdz Mēnesim. Sākumā mums ir jāiemācas pateikt "lūdzu" un "paldies" kaut kādās pašsaprotamās situācijās, bet nu... Man neliekas, ka mēs kādreiz tik progresīvi attīstīsimies.

Veiksmīgu dienu!

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Var likt kurā patīk, taču pirms likšanas un jebkurām ekstrēmām ķermeņa modifikācijām ir vērts aizdomāties, ka jaunība nav mūžīga. Jaunība aizskries ātri, un pēc tam nāksies taisīt operāciju, lai ausi sašūtu kopā, jo citādāk aizaudzēt tuneļu vietas nav iespējams, un arī pēc sašūšanas auss izskatīsies deformēta. 30 gadīga biznesa sieviete ar caurumiem ausīs izskatītos dīvaini, potenciālie darba devēji arī skatītos greizi uz oficienti ar caurumiem vai tuneļiem ausīs, par darbu birojā vispār varat nesapņot, un vecmāmiņa ar caurumiem ausīs vai sakrunkojušos Playboy zaķi uz vēdera tikai izraisītu smieklu šalti jebkurā pludmalē. Vai tas jums ir vajadzīgs? Domāju, ka nē! Bet, ja ļoti gribas un patīk, tad kaut vai degunā.

pirms 9 gadiem  

Zigmārs Dzenis, pirms 9 gadiem :

Pilnīgi piekrītu. Tuneļi ausīs un visādas ķermeņa deformācijas tikai degradē konkrēto personu. Tādam cilvēkam uzreiz ir būtiski mazākas darba iespējas - sētnieks, krāvējs, pakotājs. Pat vecus cilvēkus tāds nevarētu apkopt, jo baidītu visus. Reāli atkrīt jebkāds darbs ar cilvēkiem. Starp pasaules bagātākajiem cilvēkiem neviens nav neviens kļuvis ar tik sakropļotu ķermeni.

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Aivi, izrāvi vārdus no mutes.Izlasot jautājumu, tas bija teksts ,kuru taisījos rakstīt.
Ir rūpīgi jāpārdomā šo bērnības aušīgo iegribu neatgriezeniskumu...

    Frīdrihs Nīče, pirms 9 gadiem :

Tuneļi ausīs degradē personu? Kaut ko tik šaurredzīgu katru dienu nedzirdēsi... :D Par darba iespējām jāpiekrīt, bet tas viss arī tikai dēļ cilvēku aprobežotības. Pieņemsim, ka es iekārtojos ofisa darbā bez tuneļa un vēlāk to uztaisu. Manas spējas veikt darba pienākumus uzreiz kaut kā mazinās? :D Es nemāku vairs rakstīt vai noturēt līdzsvaru? :D
The fuck is wrong with you people...

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Nopietnos uzņēmumos pastāv darba etiķete, konkrēts ģērbšanās stils, krāsu palete, kas ir jāievēro apģērba, atsevišķi noteikumi attiecībā uz juvilierizstrādājumu nēsāšanu. Daudzi uzņēmumi pie tā vēl nav nonākušu, bet uzņēmuma darbinieki ir uzņēmuma seja. Darba spējas tuneļi ausīs, protams, neietekmēs, bet nepareizu priekšstatu par uzņēmumu radīs gan un, ja tas būs cik ne cik nopietns uzņēmums ar labu atalgojumu, tad ģērbšanās stils būs norādīts darba līgumā un tas jau būs pamats atlaišanai.

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Piemēram, banku darbiniekiem ir noteikts, ka uz rokas varbūt tikai viens gredzens, un tas ir laulības gredzens, ausīs var atrasties viens auskars, nevis 25, nagiem ir jābūt koptiem ar manikīru, matu sakārtojumam ir jābūt īsam, klientam ir jāpievērš uzmanība darbinieka teiktajam nevis viņa zelta izstrādājumiem vai atsevišķām ķermeņa daļām.

    Frīdrihs Nīče, pirms 9 gadiem :

Un šim visam es atkal, diemžēl, piekrītu (respektīvi, es piekrītu, ka reālajā dzīvē tā notiek un tā tas ir), bet uzskatu, ka darba etiķete un ģērbšanās stils ir tās pašas šaurredzības radīts galaprodukts.

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Principā neesmu no tiem ,kurus uztrauc citu ārējais izskats , bet, pirmo reizi un uz īsu bridi satiekot kādu , savu vērtējumu un secinājumu izdara jebkurš , arī My name is anonymous utt.
Nez vai viņš spētu ,liekot roku uz sirds, pilnībā uzticēties bankas darbiniekam ar "grebeni" uz galvas, škeltu mēli un zaļiem tetovējumiem uz sejas ;) Pirms noguldīt lielāku summu šajā bankā viņš noteikti apsvērtu iespēju izvēlēties citu - jo tā taču nav vienīgā banka ;)

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

MN is A, diemžēl, ja grib nopelnīt, biznesā jārēķinās ar vairākuma vidokli un maksātspējīgāko iedzīvotāju daļu .Tādēļiek pieņemti šādi vai citādi uzvedības un ģerbšanās nosacījumi ,kurus ievērojot ir cerības saņemt lielāku peļņu.Ja grib visu mūžu uzvesties un ģērbties kā pamatskolnieks, tad jārēķinās ar samērā šaurām iespējām darba tirgū.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
Runā ka ieliekot kreisajā esot caurvējš smadzenēs, ja labajā, tad prātiņš iztek.
Vispār ausī noobi liekt, tagad modē vaigā likt.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vilnis Ribozols

+914

 
Močij abās ausīs, lai pa vienu iekšā, pa otru ārā , tāpat tur nekā, tai galvā nav !
Reku paraugs -

https://www.draugiem.lv/user/688340/gallery/?tab=5#/gallery/?pid=301624771

Un šitādas bikses salūkā ! Būsi pirmais čalis miestā ! Visas skuķes mīzdamas pakaļ skries !

https://www.draugiem.lv/user/688340/gallery/?tab=5#/gallery/?pid=385125078

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Nesaprotu ,kādēļ tādai, visnotaļ glītai meitenei jāmēģina neatgriezeniski bojāt savu izskatu? Tikai ,lai izdarītu ,ko neparastu un vēlāk, pēc pāris dienām, to nožēlotu?
Daudz ir runāts arī par to ,ka ausī ir punkti kas atbilst mūsu ķermeņa daļām un uzskatu ,ka ir riskanti pābaudīt kādu iespaidu atstās šāda varmācīga iejaukšanās.
http://www.draugiem.lv/aurikulodiagnostika/pages/17488

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Labāk vispāri nelikt.:)
Bet viss paliek jūsu ziņā.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Šāda izvēle jau ir atkarīga no katra paša. Daudzi tuneļus ieveito arī abās ausīs.

pirms 9 gadiem  

JanKa, pirms 9 gadiem :

Nevar būt, agrāk,piemēram, džeki kļuva par gejiem ieliekot nepareizajā ausī, tagad vairs tā nenotiek?

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Varbūt tomēr viņi jau bija geji pirms ievietošanas? :) Tā kā nav dzirdēts, ka auskara ievietošana varētu mainīt cilvēka seksualitāti....

JanKa, pirms 9 gadiem :

Ap pagājušā pēdējo desmitgadi, kad zēni uzdrošinājās likt auskarus, bija paruna, ka ieliekot auskaru, vienā vai otrā ausī tu sevi pozicionē kā geju, tad jau par tādām lietām nebij pieņemts runāt.
Protams, pilnīgas muļķības, jauniešu vēlme pazoboties, nekas vairāk tam apakšā nebija, bet saistībā ar šo jautājumu atausa prātā atmiņas no seniem laikiem.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.