Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1924 skatījumi

Vai kāda/s var ieteikt kaut ko pret manu lūzšanu?

Skaistums un stils » Mati

Pēdējā laikā esmu novērojusi, ka man dikti lūzst mani. No sākuma domāju, ka tie izkrīt ar saknītēm, bet tad pamanīju, ka tie ir īsāki nekā mans matu garums. Tā pat arī ar pirkstiem izbraucot caur matiem, rokās vnm paliek mati. Varu pat redzēt vietas kur drīz lūzīs mats un to nedaudz paraujot- tas nolūzst.
Lasīju, ka ir daudz tautas līdzekļu, maskas.. Bet es neatrodos LV un man nav iespējas nopirkt daudzus tautas produktus, lai uztaisītu maskas utt.
Paldies jau iepriekš! :)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Vaira

+3119

 
pamegini pec mazgasanas matos ierivet olu... ierive kamer sak putoties un tad izskalo, pec kada laicinja mati parstas krist...(vismaz man ta bija) =]
Veiksmi!

pirms 14 gadiem  

Elīna Šnevele, pirms 14 gadiem :

Paldies! :) Saki, vai visu olu, vai tikai dzeltenumu?

Vaira, pirms 14 gadiem :

visu olu, jo olas baltums labak putojas =]*

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Agris Akulovs

+10809

 
Kaņepju sēklu eļļa veicina matu augšanu, mitrina un mīkstina tos, novērš spurošanos un matu lūzšanu. Lieliskam rezultātam iemasējiet galvas ādā un matos kaņepju eļļu 30 minūtes pirms mazgāšanas.

http://www.bbfactory.lv/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=20&category_id=5&option=com_virtuemart&Itemid=2&vmcchk=1&Itemid=2

pirms 14 gadiem  

Agris Akulovs, pirms 14 gadiem :

Kaņepīte daudz kur līdz :)

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Liene Arāja

+2999

 
Man bija līdzīga problēma. Aizgāju pie ģimenes ārsta, viņa teica, ka vislabāk ir apgriezt matus (to arī frizieri iesaka), bet uz to laiku man vitamīnus Nutricap izrakstīja. Palīdz arī pret nagu lūšanu. Tajā laikā bija diezgan padārgi.
Bet ir tikai jāskatās, jo lietojot, sāk augt mati, un mazie, jaunie matiņi uz galvas ir tādas kā pūkas (kā jau nebojāts mats). Mati pārstāja lūzt, kad biju kādas pāris nedēļas palietojusi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Nu vislabaakais variants ir aiziet pie aarsta. Varbuut vitamiinu truukums, varbuut kas cits... otrs variants ir aiziet pie kaada laba (labaak paziistama) friziera pakonsulteeties.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ingūna Ogriņa

+1544

 
Matu izskats ir atkarīgs no organisma vispārējā veselības stāvokļa. Tāpēc jāpiedomā, lai būtu veselīgs un daudzveidīgs uzturs. Protams matus ietekmē arī tas vai cilvēks smēķe, vai bieži krāso matus ar ķīmiskām krāsām, vai karsē ar fēnu, lokušķērēm utml. Bet, ja nav visu šo kaitīgo faktoru, tad tiešām jāaiziet līdz ģimenes ārstam un jānodod analīzes, lai izvērtē vispārējo veselības stāvokli. Pa to laiku matus var palutināt ar dažādām barojošām matu maskām, tās var pirkt veikalā vai pagatavot piemēram: olas dzeltenums+tējkarote olīveļļas+ medus, bet bojātos matu galiņus jāapgriež, jo tie neatjaunojas. Šampūni, maskas, balzāmi, serumi-tie var vizuāli palīdzēt, bet, ja problēma nāk no iekšpuses, no veselības problēmām, tad ar to vien nebūs līdzēts, jo pēc laika mati atkal lūzīs, tāpēc jāpalieto vismaz kaut kādi kompleksie vitamīni. Kāda ārste pret matu izkrišanu ieteica ieziest galvu ar Veratres ūdeni, jo tas kairina galvas ādu tādējādi stimulējot matu augšanu:)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

matiņiem vajadzētu palietot speciālu matu kosmētiku vai nu no aptieku sērijām vai profesionālo no friziersaloniem. labs frizieris mācēs ieteikt pareizos produktus tieši taviem matiem, lai tie nelūztu.
ir arī jāpaskatās ārējie faktori, kas ietekmē matus - taisnotāji, fēni, lokšķēres u.c., kaut gan es matus ar fēnu žāvēju pēc katras mazgāšanas, lietojot labu serumu, mani mati vairs nelūst, tāpēc es saku, ka ir mati pareizi jākopj, tad viss būs o.k.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.