Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2201 skatījumi

ko darīt ja ir parādījusies alerģija no palete matu krāsas???

Skaistums un stils » Mati

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tas ir atkarīgs no alerģijas veida un simptomiem. Visu matu krāsu sastāvā ir vielas, kas ir karcorigēnas un jūtīgākiem cilvēkiem var izraisīt tā saukto PPD reakciju. Parasti gan alerģijas no matu krāsām nav bīstamas un izpaužas kā nieze, apsārtums kakla rajonā, acu asarošanu, utt., taču atsevišķos izolētos gadījumos, ja ir vērojams kakla pietūkums un elpas trūkums, tad ir nekavējoties jāizsauc neatliekamā medicīniskā palīdzība. Letālu gadījumu ir ļoti maz, taču tie ir iespējami. Tāpat arī matu krāsa nekādā gadījumā nav izmantojama uzacu krāsošanai.

Ja ir alerģiska reakcija uz konkrētās firmas matu krāsu, tad ir jāiegādājas cita ražotāja matu krāsa.

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Ja alerģiska reakcija ir parādījusies un tā netraucē, tad varat vienkārši vairākas reizes izmazgāt matus ar šampūnu un kondicionieri krāsotiem un bojātiem matiem. Palīdzēs, protams, jebkurš šampūns un kondicionieris, taču, ja vēlaties krāsu saglabāt un padarīt to skaistāku, tad ir vērts iegādāties mazliet dārgāku šampūnu kādā skaistumkopšanas salonā ar tonējošu efektu, tāpat arī no niezes un nepatīkamām sajūtām atbrīvos šampūns ar piparmētrām.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Ja tā tiešām ir alerģija, tad atliek mainīt krāsu. Protams uz tādu, kurai ir cits sastāvs. Var arī alerģiju centrā noteikt uz ko tieši ir alerģiska reakcija.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Varbūt var pakonsultēties ar dermatologu, ganjau tie zin ko ieteikt. Re palasi vēl par alerģiju - http://www.dermatologs.com/alergija-diagnostika.html

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
nekrāsot matus? :)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.