Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1052 skatījumi

Šis jautājums vairak attiecās uz sievietem! Kā cīnīties ar bojātiem matiem?

Skaistums un stils » Mati

Manai draudzene vairāk kā 2 gadi bija melni krāsoti mati,bet tad viņa izdomāja ka vēlas izbalināt,un viņa protams izbalināja matus! Viņai ar vienu balinātāju bija par maz-tad viņa izbalināja vēl 2 dienas pēc kārtas! Viņai mati sāka degt no balinātāja,viņa izmazgāja galvu un mati palika kā gumija staipīgi Tad mēs "Drogās" nopirkām GLISS KUR,HAIR REPAIR bet viņai tas nepalīdz tagad viņai krīt ārā mati un izmēģinājāmies visu bet nekas nepalīdzēja! Varbūt kāda var kautko ieteikt ko darīt lietas labā,varbūt kāda zin kautkādu metodi no dabas veltēm kas var palīdzēt atjaunot matus,vai varbūt vajaga lietot kautkādus vitamīnus???

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Risinājums ir matu atjaunošana ar kreatīnu, kas gan ir ļoti dārgs prieks, ja šis kreatīns tiešām ir kvalitatīvs, rezultāts ir tūlītējs un ilgst 3-4 mēnešus, tā ka līdz jaunu matu izaugšanai var būt nepieciešamas arī vairākas procedūras, kuras tiek veiktas frizieru salonos... Visi veikalos nopērkamie šampūni ir mazefektīvi, jums ir nepieciešams profesionālais šampūns, kurus izplata un tirgo skaistumkopšanas saloni. Cenas attiecīgi nevis 5,- LVL, bet 35,- LVL un vairāk par pudeli.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Matu taisnošana ar keratīnu manuprāt būs pārāk stiprs risinājums, kā dēļ tie varētu tiešām izkrist, jo tiek izmantota diezgan smaga ķīmija un neviens salons to neņemsies darīt. Es ieteiktu nopirkt vai nu Joico K-Pak šampūnu kondicionieri, kas, ja ir atlaides maksa 14Ls - nu, kkaadi +/- 20 EUR
Vai arī Goldwell Rich Repair līnijas produktus - viss ir Stockmann vai Frizieru servisaa. Esmu friziere
Stockmann piedāvā arī Nioxin produktus smagi bojātiem matiem, tas stipri atjauno,

pirms 10 gadiem  

Kamile Mikute, pirms 10 gadiem :

P.S. Matu "atjaunošana" ar keratīnu - principā keratīna matu taisnošana - ir diezgan smags ķīmisks process, kurš labu rezultātu garantē tikai jau veseliem matiem, kas ir paplāni vai pūkojas.
Lai veicas!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.