Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Inguna Murāne

+100

 
Ķīmisko pīlingu ar AHA un BHA skābēm (9,5%), var nopirkt pie Faberlic kosmētikas konsultantiem ;)
10.80 LVL

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Kādu skābi vajag? Nedomāju, ka jebkura arī derēs. Diez vai priecātos, ja uz sejas nokļūtu slāpekļskābe, fluorūdeņražskābe vai zilskābe.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Es dom'aju,ka 'so proced'uru m'ajas apst'ak'los veikt ir b'istami un neticu,ka k'ads salons uz'nemtos t'adu atbild'ibu,lai jums p'ardotu.Es ruden'i veicu salon'a ar augu sk'ab'em(30ls),lai gan laika tr'ukuma p'ec izg'aju kursu 6reizes(kosmetolo'ge ieteica 10)efekts bija ac'imredzams.Nerisk'ejiet ar savu vesel'ibu un dariet to specialista uzraudz'ib'a.Lai veicas!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Maajaas, man liekas, nebuus diez ko labi. Hymalaya indieshu maska ar augljskaabeem, aabolu, viinogu utt ir diezgan laba. Var arii sajust, kad uzklaaj uz sejas, ka kaut kas notiek.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

piedāvāhu veikalu "enola" ja neatradīsiet to ko meklējat, vismaz izklaidēsiet veikala vadītāju... tiešām, vispirms jau tas nav prātīgi to veikt mājās, otrkārt, kāda skābe? Raimonds gluži pareizi minēja- slāpekļskābe palīdzēs veikt TĀĀĀdu pīlingu, ka maz neliksies...

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.