Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1604 skatījumi

Kuri vitamīni atbild par augšanu ?

Skaistums un stils » Āda un ķermeņis

Vēlētos uzzināt,kādi vitamīni atbild par augšanu,palīdz izaugt.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
A vitamīns ietekmē cilvēka augšanas procesus,bet ir jāievēro arī pareizs bioloģiskais ritms.Cilvēka augšanas hormoni izdalās cilvēkam guļot.Maziem bērniem sākot no trešās gulēšanas stundas sāk izdalīties augšanas hormoni.

pirms 12 gadiem  

Dāvis Bērziņš, pirms 12 gadiem :

Nu man ar to gulēšanu ir tā,kā ir guļu es samērā pietiekami,tikai gulēt parasti darbadienās aizeju ne ātrāk par 12.00 naktī,un brīvdienās ne ātrāk par 2.00 naktī.

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Ir iespējams,ka nekas var nepalīdzēt,citiem tā atkal ir problēma,jo izaug pārāk strauji un ir pārāk gari.Viss atkarīgs no augšanas hormoniem,vari palasīt!
http://www.irlaiks.lv/health/diet/piedevas/article.php?id=14233
Man pašam ir pārmērīgi izstrādājušies augšanas hormoni,rakstam piekrītu,ka tie palīdz pret novecošanos,daudzām slimībām.Vienmēr man dod kādus 4-6 gadus mazāk un ļoti reti slimoju,skolas laikā 12 gadu laikā reizi tik paliku mājās slimot.

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

http://www.novonordisk.lv/documents/article_page/document/Growth_5.asp
Galvenais būtu interesanti uzzināt par hormonu un saprast kā viņš darbojās konkrētajā brīdī,vai pietiekami vai ir traucējumi,piemēram kā tas ir ar asinsspiedienu!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Par augšanu atbild smadzeņu daļa hipotalāms. Ja šinī daļā iemetas audzējs, tad tas var izraisīt nekontrolētu augšanu. Nekādi vitamīni vai pārtika to neietekmē, tā var izaugt resns nevis garumā. To cik garš izaugsi nav atkarīgs no pārtikas, ja kaķēnu pilnvērtīgi nebarosi tas vienalga izaugs par kaķi un nepaliks mūžam maziņš.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aminoskābes, piemēram., arginīns

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.