Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Traktorists

+145

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2254 skatījumi

Diēta 20 dienām -20kg?

Skaistums un stils » Āda un ķermeņis

Gribētu dzirdēt kādus ieteikumus sakarā ar diētu.
Gribu nomest liekos 15-20kg, bet nezinu pareizu uzturu.
Slodze darbdienās:
pirmdienās, trešdienās, piektdienās - 2h (ļoti liela slodze)
otrdienās, ceturtdienās - 1h (vidēja slodze)
Brīvdienās slodzes nebūs.

Kāds būtu pareizs uzturs, lai 20 dienās nomest šos liekos kilogramus?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

nu saac ar to ka dienaa dzer litru vai vienu ar pus kefiira, taisi salaatus un vari eest veelams vaariitu vistu-tur nekaadu lielo tauku nav, vairaak proteiinu un shkjiedrvielu... mana drushka apmeeram 3meeneshos tika valjaa no ~7kg un vinja nebija resna, tikai veederinjsh nedaudz... ja neeediisi 20 dienas, varbuut tad izdosies nomest, vai parezaak teikt novaajeet, kad tavs organisms saaks "baroties" ar tavaa, tauku rezerveem (saakumaa) un kad taas beigsies, tad kjersies klaat pie muskuljiem... badoties gan neiesaku.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris

+9765

 
ēd mazāk un viss,es vasarā kad ir daudzkas ko dariit no riita apēdu vienu maizes šķēli ar sieru vai biezpienu un pāris salātu lapas vai kautko citu virsū un nākošā ēdienreize man ir ap astoņiem vakarā,daži augļi pāris konfektes un kāds cepums un kopumā tas arii viss un liekā svara problēmas man nav

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ar tik skopu informāciju jums neviens palīdzēt nevarēs. Lai izveidotu diētu ar tik strauju svara zudumu ir jākonsultējas ar dietologu, jāizstrādā īpaša diēta, jādozē slodze, jābūt pārliecinātam par to, ka jūsu veselība ir pietiekami laba, lai šādu slodzi pārciestu. Jo straujāks ir svara zudums, jo nenoturīgāks tas ir. Iesaku izvirzīt sev daudz mazāku mērķi un nevis dzīties pēc nomestiem svara kilogramiem, bet gan censties izveidot pareizu ēdienkarti un ēšanas paradumus un rezultāti neizpaliks. Atsakieties no jebkura sāls izmantošanas pārtikā, no visiem miltu ēdieniem, saldumiem, cukuru aizstājiet ar Kandarela cukura aizvietotāju, dienā izdzeriet vismaz 3 litrus ūdens, dzeriet zaļo tēju, samaziniet kafijas patēriņu, ēdiet regulāri, vienā un tajā pašā laikā, pēc iespējas biežāk, kādas 5-6x dienā, neēdiet vēlāk par pulksten 19:00 un būs arī rezultāti.

pirms 12 gadiem  

Traktorists, pirms 12 gadiem :

Paldies par padomu! Ņemšu vērā. :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tev nav visi mājās, ja vēlies 20 dienās nomest 20 kilogramus. Pareizs uzturs, lai nomestu 20 kg 20 dienās, neeksistē. Gada laikā OK, bet ne jau pāris nedēļās. Ja nu vienīgi kaut ko amputē, tikpat veselīgs process.

pirms 12 gadiem  

Māris Rudzītis, pirms 12 gadiem :

Lielā slodze palielinās ēstgribu. Lieko kg noārdīšana prasīs pastiprinātu aknu un nieru slodzi. Pēc tādām pārmaiņām kādu laiku nebūsi staigātājs.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.