Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Uldis

+933

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1237 skatījumi

Par ziepēm, šampūniem vīriešiem intīmajai zonai (?)

Skaistums un stils » Āda un ķermeņis

Kādu laiku atpakaļ pievērsu uzmanību informācijai par to, ka parastās ziepes nav gluži piemērotas intīmās zonas kopšanai. Zinu, sievietēm ir atbilstošas nozīmes speciālie šampūni. Bet kā ar to piemērotību vīrietim, nevaru iedomāties. Jautājums- ko no mazgāšanas līdzekļiem būtu ieteicams izmantot vīriešiem intīmās zonas kopšanai? Vai ir kādi speciāli tam domāti produkti ikdienai arī vīriešiem?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis

+466

 
ja vēlies vari izmantot tās pašas kuras domātas sievietēm,bet neredzu vajadzību,lieto dušas želejas ,ziepēm mīnus varētu būt tas,ka viņas aķepina ādas poras un tik vieglui nenoskalojas,sievietēm speciālās ziepes ir vajadzīgas laikam tādēļ ka viņām ir intīmajās vietās jāmazgā arī gļotāda,bet vīriešiem jau tā nav,ir arī gadījumi ka puišiem ap dzximumorgāniem āda reizēm iekaist un lobās,kā blaugznojas,bet tas vaina jau nav ziepēs,bet tur ir iedziivojusies sēnīte un tad ir jāmazgā intīmā vieta tāpat kā galva kad tur ir blaugznas,ar speciāliem pretblaugznu šampūniem,tākā es domāju ja tu pirksi ko speciālu priekš puišu intīmām vietām ,tā būs lieka naudas tērēšana :)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Ja tavai zonai nav īpašas problēmas, tad tai nav vajadzīgi speciāli līdzekļi.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zigmārs Dzenis

+5532

 
Ir pāris varianti - intīmās ziepes vai dabīgās ziepes... Pats pēdējā laikā izvairos no Palmolive un visādas citādas lētas ķīmijas...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tas, ka ziepes nav piemērotas ir mārketings, kas spiež tevi pirkt produktus ar piedomātu pievienoto vērtību, kas nav ne plika čika vērta.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.