Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1163 skatījumi

Pļaujot zāli,paberzēju zodu ar darba cimdu,jo ods koda... Nu jau pāris dienas sametušās nenormālas čūlas:( Lieku balzāmu! Ko vēl var darīt?

Skaistums un stils » Āda un ķermeņis

Varbūt kaut kas no zāles paliekām ieberzējies ādā? Smeldz un niez itkā būtu herpes vīrus,lai gan tas parasti metās uz lūpas. Nesaprotu vai dzert HERPELĀNU vai nē? Jau 3šā diena un vis sapampis. Nevaru saprast vai herpes vīrus vai alerģija, pirmo reizi ar ko tādu saskaros... Ģimenes ārstei zvaniju,saka,ka varētu būt ķīmisks apdegums no zāles,daudziem tagad tā notiekas un dzīšana slikta,jāpaciešas... Ja kādam ir kas līdzīgs,padalaties lūdzu informācijā KO LIETOT,LAI ĀTRAK SADZĪST? Strādāju par viesmīli,kauns darbā cilvēkos tādai rādīties :(

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Visdrīzāk tomēr liekas, ka varētu būt alerģija.Iesaku uzziest Pioktacīdu vai Metilēnzilo, nožāvēt un iedzert kādu antihistamīna tableti-Suprastīnu, Zirtec, Claritine vai nu citu, kas ir mājās. Ja otrā dienā nav lbāk, jāiet pie ģimenes ārsta un jātaisa analīze uz to Herpes vīrusu. Maksā tas ls 6.-, taisa Gulbja un NMS laboratorijā.

pirms 11 gadiem  

Maija Renija Sāviča, pirms 11 gadiem :

BEPANTEN+ Vai RĪgas melnais BALZĀMS neder? Varbūt TĒJAS KOKA EĻĻU? Negribas neko ķīmisku. Uz herpi man jāgaida sākuma stadija,tad Herpelāns 5dienas un cerams,tas murgs būs apkarots. Nevar jau saprast vai apdegums,alerģija vai herpes vīruss. Citiem pat no insektu koduma sametas bumbuļi, ne velti saka,ka tie knišļi arī inficēti... Tikko dezinficēju ar attīrošu TONIKU no ''Madara'' kosmētikas,tam sastāvā ir nedaudz alkohols. Nekas cits kā no tiem 4iem nosauktajiem produktiem mājās nav :(

Ilze Zundāne, pirms 11 gadiem :

Ir jāredz, kā ir lokalizēti tie pūslīši, jo Herpes izsitās pa nervu gaitu. Un, ja tas ir herpess, tad neko citu, izņemot METILĒNZILO SMĒRĒT NEDRĪKST, JO CITI VEICINA VĪRUSA IZPLATĪBU TĀLĀK. Metilēnzilais sausē un mazina niezi, bet jārīikojas ļoti uzmanīgi, nedrīkst pārplēst tos pūslīšus. Herpelānu sākt lietot nav jēgas, kamēr nav zināms, ka tas tiešām ir Herpes, jo adekvāta deva ir 4 tab 5x dienā 7-10 dienas un bez vajadzības aknām pāri darīt nevajag.

Maija Renija Sāviča, pirms 11 gadiem :

Paldies,jau ir kļuvis labāk! Lietoju ALLERGOSAN krēmu :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ugāns

+4325

 
Iespējams apdedzinājies no latvāņa.

pirms 11 gadiem  

Maija Renija Sāviča, pirms 11 gadiem :

Paldies Dievam mums te nav LATVĀŅI!

Ugāns, pirms 11 gadiem :

NU tad nav ko minēt.Dodies tik pie ārsta.

Maija Renija Sāviča, pirms 11 gadiem :

Zvaniju savai ģimenes ārstei, šī saka,ka apdegums, viņai pilns ar tādiem pacientiem,itsevišķi trimmernieki,jo zāle uz sejas uzkrītot... Ilgi dzīšot, neko smērēt neesot jēga!
Tākā tagad priekšā dakteriem brīvdienas un man darba dienas, ja 1dien nekas nemainās,tad noteikti pie ''Aikāsāp''!

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Juris Maksis

+5904

 
Pamēģini piestiprināt ceļmallapu.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.