Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1725 skatījumi

Kāpēc tieši mūsu pašmāju produkcija tiek kritizēta?

Bizness un finanses » Reklāma un marketings

Atkal jau palasot ziņas,redzu,ka ir jauni iebildumi par produkciju,atrasti mati pastētē,iepriekš tārpi serenādes konfektēs un sazin vēl kas.Galvenais ārzemju produkcija pārsvarā tiek pirkta,bet iebildumus ceļ tikai par mūsu ražotājiem!Nav nemaz arī importētā produkcija ar tik labu kvalitāti,arī tur ir atrasti akmeņi,skrimšļi,koka gabaliņš.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Kritika ir jāuztver pozitīvi, tā vienmēr ir jebkuras lietas un cilvēku virzītājspēks. Lielākoties tā arī ir pamatota attiecībā uz mūsu pašmāju produkciju, it īpaši runājot par Latvijas lielajiem brendiem, domāju, ka neviens vien ir pamanījis to, ka garšas īpašības ir izmainījušās gan mūsu Latvijas melnajam balzāmam, gan izslavētajām Prozīt konfektēm, gan mūsu Gotiņu konfektēm. Tas, ko mums cenšas iestāstīt ir tas, ka nevis produkti ir mainījušies, bet gan mēs paši esam kļuvuši daudz izlepušāki un grūtāk pārsteidzami, kam savā ziņā arī ir taisnība, taču milzīgā konkurence, ar ko sastopas pašmāju produkti, ir izmainījuši arī mūsu lielo brendu sastāvdaļas un tā rezultātā arī garšas īpašības. Kaut vai tajās pašās Prozit konfektēs sen jau vairs netiek pildīts īsts brendijs vai citi alkoholiskie dzērieni, kā Padomju laikā, bet gan izmantots atšķaidīts spirts ar dažādām esencēm, vienkāršots un lētāks r padarīts arī Latvijas Balzāma ražošanas process, utt. un tā joprojām.

pirms 12 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Savukārt runājot par tārpiem, matiem un vēl visādiem piesārņojumiem Latvijas produktos, 90% tā ir tikai žurnālistu radīta sensācija vai sensāciju alkstošu cilvēku roku darbs vai arī nepareizas produktu uzglabāšanas rezultāts, kam ar ražošanu nav nekāda sakara. Mūsdienās visa ražošana notiek automātiski, produkti tiek apstrādāti termiski, uzņēmumiem ir daudzkārtējas kvalitātes kontroles sistēmas, kas izslēdz praktiski jebkādu svešķermeņu iekļuvi produktos.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Tapēc ka kādam tas ir izdevīgi

pirms 12 gadiem  

kaspars saukums, pirms 12 gadiem :

nēēēēē.tas ir tāpēc ka mūsējie ražo pilnīgi neadekvāti dārgus mēslus

Romualds Vamvūrī, pirms 12 gadiem :

Arī.

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Mūsējie ir gudri - ātri apgūst ekonomiski labākās tehnoloģijas! Jāpriecājas taču, ka varam tagad ēst kaulu miltus un ražotājam nav atkritumu!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tieši tā, es kritizēju tāpēc, ka LV ražotāji čīkst, ka redz viņu produkciju nepērk.... bet tak salīdziniet cenas... kāda velna pēc man jātērē gandrīz trīs reizes vairāk par Latvijā ražotu preci, ja es varu iegādāties tādu pašu + pasta izdevumi no ārzemēm pa daudz lētākām naudām?!

Kā piemēru varu teikt tomāti lielveikalā, ārzemju tomāti 0.79Ls kilogramā, blakus LV ražojums pa 2.39Ls kilogramā... kurš ir tik atspiedies patriots, kas pirks pa šitādām naudām preci????

Es labprāt atbalstītu LV ražotājus, ja viņi savā zemē netaisītu tādu uzcenojumu....

Ja man ko vajag es sūtu no anglijas vai vācijas un sanāk daudz lētāk pat ar visiem pasta izdevumiem, par apaviem vispār sanāk kādas 3-6reizes lētāk nekā šeit pirkt.

Varbūt būtu laiks padomāt tiem LV ražotājiem???

pirms 12 gadiem  

Mārtiņš Daugins, pirms 12 gadiem :

Gan jau visi zin kā tiek rēķinātas cenas importa precēm, bet kāda velna pēc LV ražotāji rēķina tāpat, ja tas viss notiek tepat Latvijā? :D

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
ne mati, tārpi, skrimšļi un skaidas mūs var piebeigt, bet gan kāds atļauts un normāli dozēts E

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Shajaa gadiijumaa varam saliidzinaat rezultaatus piemeeram virsrakstiem - "UK taadai un taadai paartikas grupai ir atrasts kaut kaads defekts" un "Latvijas Balzaama, vai arii Laimai ir tas un tas".... Zhurnaalisti pieveersiis uzmaniibu tam, kas vinju praat buus shokeejoshaaks tieshi mums, latvieshiem... taapeec arii tas taa ir, jo ja piemeeram katru reizi teiktu, kaut kaadaa aarvalstu paartikaa ir tas un tas slikts, tad jau neviens iipashi ausis uz to nepaceltu... Labas zinjas ir-sliktas zinjas:)

pirms 12 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Šim gribas piekrist. Tās ziņas tāds šovs vien ir.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

a k

0

 
Wnk,LV Saeima paradija ka mes razhojam suudus un tgt tie lieli ticeetaji tos nepeerk;(

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.