Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • -2 balsis
  • 956 skatījumi

Kā un kur internetā dabūt uzņēmumu e-pastus??

Bizness un finanses » Reklāma un marketings

Kur var dabūt uzņēmumu e-pastus jau iekšā nokopējamus- piemēram no excel faila, vai arī no kādas internetlapas, kur visi viņi būtu uzskaitīti?
Lai varētu veikt e-pastos akciju apziņošanu.
Zl.lv, 1188.lv utt neder, jo no tiem manuāli jāievada.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Piekrītu, nelūgtus e-pastus ļoti reti lasa, vēl retāk klikšķina uz tajos ievietotām saitēm. Labākajā gadījumā tādas vēstules vienkārši izdzēš, sliktākajā gadījumā vēl noziņo par tevi kā spameri un, ja to izdarīs vairāki cilvēki, tad turpmāk visas tevis sūtītās vēstules iekritīs spama pastkastītē (vismaz inbox.lv tā ir).

Secinājums: spamot nav izdevīgi un ir pat kaitīgi uzņēmuma labajai slavai.

Risinājums varētu būt izveidot pašam savā mājas lapā anketu, kuru aizpildot uzņēmumi automātiski parakstās uz tavas mājas lapas jaunumiem. Tāpat var nodrošināt RSS, lai cilvēki nevarētu kādreiz sajaukt tavu vēstuli ar spamu. Tevis nodrošinātajam saturam gan jābūt kvalitatīvam, savādāk neviens nepierakstīsies.

Pēc abonēšanas pieprasījuma uz uzņēmuma pārstāvja norādīto e-pastu jāizsūta apstiprinājuma e-pasts un tikai tad, kad jaunumu abonēšana ir apstiprināta no tā oficiālā e-pasta, tikai TAD var sākt sūtīt jaunumus uz to e-pastu. Katrā e-pastā jāieliek saite uz iespēju atrakstīties.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

adolfs

+6756

 
laikam neesi dzirdējis kas spamerus sagaida pēc nāves vai tepat aiz tuvākā stūra?

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Piederu pie tiem ,kas uzreiz izdzēš nelasot. Ir jātur vismaz divas pasta kastes. Vienu, kur sanāk visi mēsli un ko vismaz reizi nedēļā iztīra. Otru zināmiem cilvēkiem un tur parsti iebirst atsevišķi mēsli.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tāda informācija ir jāiegādājas no dažādiem pakalpojumu sniedzējiem, kas šīs datubāzes uztur. Spamošana mūsu valstī ir ļoti ierobežota un tas nav bezmaksas pakalpojums, pretējā gadījumā katra cilvēka e-pastā katru dienu nonāktu simtiem spamu par reklāmas akcijām, pie tam likums nosaka, ka jebkurām akciju nosūtīšanām ir jāsaņem adresāta piekrišana un jābūt iespējai no šādiem sūtījumiem atteikties.

pirms 12 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Piemēram, varat griezties pie inbox.lv, kas par atsevišķu samaksu izsūtīs visiem saviem bezmaksas kontu lietotājiem informāciju par jūsu akcijām, pirms tam pārliecinoties, ka esat nodokļu maksātājs un piedāvājums ir reāls, nav maldinošs, utt.

adolfs, pirms 12 gadiem :

tieši šī iemesla dēļ vairs pat neveru vaļā inbox, un pārgāju uz gmail, kurš spēj filtrēt tik aktuālos promotions@inbox vēstījumus

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.