Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 18

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 16968 skatījumi

Esmu kredītu slogā, nespēju tikt vaļā. Kā to izdarīt?

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Sveiki!
esmu bijusi muļķe un dažādu apstākļu dēļ nu esmu nonākusi ātro kredītu slogā. Nespēju vairs savilkt galus kopā ar savu algu. Parādi kopumā sastāda 850 Ls. Algu saņemu ap 300 latiem, bet lielākā daļa aiziet kredītu pagarinājumiem un izdzīvošanai kripatas paliek pāri. Varat nosodīt mani, bet ļoti vēlams būtu arī saņemt kādu padomu, kā tikt no viņiem vaļā. Vai ir kādas iestādes, kuras piedāvā iespēju tieši šādai situācijai?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (18)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Summa nav tik liela, lai kristu panikā. Ja legālie ieņēmumi ir 300,- LVL mēnesī, tad parādsaistības 850,- Ls apmērā ir jāpārkreditē vienam kreditoram, kurš ir banka ar lielāku kredīta nomaksas termiņu un mazākiem procentu maksājumiem, rezultātā visi kredīti tiks dzēsti un paliks tikai viens kreditors ar summu apmēram 1000 lati, kas būs jādzēš ilgākā laika periodā, piemēram, veicot ikmēneša maksājumus divus gadus, kas satādīs ap 42,- LVL mēnesī.

pirms 12 gadiem  

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

kā notiek šis pārkreditēšanas process? ir jāvienojas starp abiem kreditoriem ? vai arī tiek vienkārši iedota aizdevuma summa ar ilgu pamaksas termiņu, ar summu apmaksā visus parādus?

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Jāvienojas ar banku, kurā kredīts tiek pārkreditēts un banka dzēš visas kredītsaistības un kļūst par vienīgo kreditoru, nekāda nauda, protams, Jums netiek izmaksāta, bet tiekat vaļā no visiem mazajiem un neizdevīgajiem kredītiem ar lieliem procentiem, soda naudām, utt. un turpinat maksāt daudz mazāku summu vienam kreditoram, bet uz ilgāku laiku.

Jānis Kreicis, pirms 6 gadiem :

Apvienot aizdevumus jau tagad piedāvā daudzi uzņēmumi. Paskaties sarakstu ar firmām un to nosacījumus - https://credit.lv/parkreditacija-kreditu-apvienosana/ Varbūt kāds vēl noder, lai arī daudz laiks pagājis.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Reinis

+880

 
Man trepēs bija reklāma par kredītu konsolidāciju, kas paredz, ka visi kredīti tiek apvienoti vienā (banka vai kredītiestāde) uzņemas visas saistības, pārņem iepriekšējos kredītus un pārtaisa to par vienu lielu kredītu, kas klientam jāatmaksā ilgākā laika termiņā. Pazvani uz pāris bankām un pameklē internetā "kredītu apvienošana" vai "kredītu konsolidācija". Otra alternatīva ir palielināt ienākumus, bet zinu, ka to izdarīt ir ļoti grūti, sevišķi tepat Latvijā. Mājas lapā (http://www.kred24.lv) ir apkopoti kredīti, kas tiek izsniegti bez darba vietas vai ar sliktu kredītvēsturi, bet pieļauju, ka tas varētu tikai pasliktināt tavu situāciju. Ir vēl lapa http://www.atraiskredits.com, kurā vairāki kredīti ir salīdzināti detalizēti (procentu likmes, pagarināšanas likmes). Ņem vērā, ka saskaņa ar LR likumdošanu sankcijām un soda naudām ir jābūt samērīgām ar pārkāpuma smagumu. Detalizēti to var izstāstīti PTAC.gov.lv, bet īsumā, sankcijas nevar būt lielākas par 200% no kredīta.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja tev ir paņemti vairāki ātrie kredīti, tad vari mēģināt aiziet uz banku un teikt, ka gribi apvienot aizdevumus vienā. Ja nav sabojāta kredītvēsture un ienākumi puslīdz ok, tad varēsi vienoties. Sliktākajā gadījumā prasīs ķīlu, bet tur jāskatās, vai tas ir tā vērts, risks tomēr pastāv. Ja negribi iet uz banku, paskaties internetā - http://www.kred24.lv/kreditu-apvienosana-viena-maksajuma/ Tur ir pāris varianti, bet katram piedāvājumam, protams, ir sava garoziņa.

Pārfinansējot saistības parasti tiek prasīts maksāt arī komisijas maksu, kas nav 5 vai 10 eiro, bet krietni vairāk. Izmaksas gan pasaka pirms līguma parakstīšanas, līdz ar to ir iespēja izdomāt kurš variants labāks un/vai lētāks.
Ieraudzīju, ka raksti par latiem, nevis eiro, līdz ar to pieļauju, ka viss jau sen beidzies, bet mozh kādam citam noder.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Matīss Šēfers

+2130

 
Šeit lapa, kurā ir redzami aizdevēji, kas piedāvā iespēju - apvienot kredītus vienā maksājumā (arī bez ķīlas) http://www.kredituapvienosana.lv/kredita-iestades

pirms 8 gadiem  

Askolds Biezvēders, pirms 8 gadiem :

Jā, kredītu apvienošana ļoti noder, te būs vēl - http://bezprocentukrediti.lv/ilgtermina/apvienosana-viena

Matīss Šēfers, pirms 5 gadiem :

Tev ir vairāki kredīti dažādās kompānijās? Tev ir tik daudz ikmēneša maksājumu, ka nespēj atcerēties, ko esi samaksājis un ko nē?
Kredīta atmaksas summas ir pārāk lielas? Apvieno kredītus!
https://www.apvienotkreditus.lv/

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Matīss Šēfers

+2130

 
Ko darīt, ja esi jau ņēmis ātros kredītus, bet ir gadījušās problēmas ar atdošanu? Spēj maksāt tikai par pagarināšanas maksu, bet paša kredīta atdošanai vairs neatliek nauda? Tā nav bezizeja, jo ir arī kompānijas, kas piedāvā tādu pakalpojumu, kā ātro kredītu apvienošana vienā maksājumā bez ķīlas. Tāpēc ir vērts ieskatīties, kas tieši Tev ir izdevīgākais, lai nepārmaksātu!
http://www.eirokrediti.lv/kreditu-apvienosana

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aldis Višķers

+841

 
Izlasi http://www.atrsaizdevums.lv/parkreditacija Tur tieši ir aprakstīts, kā praksē notiek kredītu apvienošana jeb pārfinansēšana gan hipotekārajiem kredītiem, gan parastajiem patēriņa kredītiem.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Pagarināt atdošanas termiņu,bet izskatīšana atkal maksā,toties josta paliks mazliet vaļīgāka.Meklēt lētāku dzīves vietu,ja mājoklis tiek īrēts,tur ar mazliet varēs ieekonomēt priekš kredīta,vienīgi jāskatās tuvāk darba vietai.Es ieteiktu,kā jau min,ņemt vissu summu savā bankā un atdot,jo ātrajiem kredītiem tik tiešām ir vislielākās procentu likmes.Tagad vismazākā procentu likme ir izspiesta 19% bez jebkādas ķīlas(500 ls.apmērā).

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Labvakar,esmu nokluvusi kreditu gusta,sak jau zust cerbiba ka kadteiz tikshu galaa ar kreditiem,kad bija darbs centos maksat cik vareju atljauties,diemzel man nesen bija rokai operacija,delj veselibas darbu pazaudeju,tagad esmu bezdarbniece,diemzel pabalsts ir niecigs un vairs nespeju visus paradus samaksat,esmu meiginajusi apvienot visus kreditus bet diemzel man visur atsaka,ka lai cilveks var tik no paradiem valjaa ja neviens nenak preti,man ir ari berni vinji tachu ari est grib.vairs nezinu ko darit,un kur lugt palidzibu,ja neviens nepalidz,velos tik valja no atrajiem kreditiem.esmu izmisumaa ludzu palidziet,ljoti ceru ka spesiet man palidzet kopejaa paradu summa sastada 3.000 eiro...

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Matīss Šēfers

+2130

 
Kompānijas, kas šobrīd piedāvā kredītus apvienot (galvenokārt ātros kredītus un bez ķīlas) - http://www.atrie.lv/krediti/apvienosana

pirms 8 gadiem  

Askolds Biezvēders, pirms 8 gadiem :

Un kā būtu ar šo salīdzinātāju, kurš piedāvā apkopotos kredītu apvienotājus - http://naudasmaiss.lv/kreditu-apvienosana

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Te visi tik raksta ka apvieno bet kad sac rakstit pieteikumu visi atsaka nezinu ko darit pasam 5 krediti 2 maksaju 3 pagarinu nevaru atrast risinajumu ienakumi ir 720 eiro menesi

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.