Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Martins Lins

+10

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1143 skatījumi

kRediiti

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Labdien!
Pirms gada piedzīvoju pases zādzību, kas itkā fakts kā tāds sākumā likās vien dažu nedēļu jautājums līdz nokārtošu jaunus dokumentus un viss. Dienu pēc šīs fakta konstēšanas vērsos valsts policijā ar iesniegumu par pases zādzību un neilgu laiku pēc tam saņēmu vēstuli ka kriminālieta ir izbeigta.
Tā lūk ir pagājis gads un es vienā dienā uzzinu ka par manu personu interesējas divi parādu piedziņas kantori. Abos tieši pēc pases zādzības, pirmajā epizodē tajā pašā dienā, otrajā pēc trim dienām ir ņemti kredīti lombardos un nu pēc gada ilga perioda man ar procentiem lūdz tos atgriezt. Esmu griezies ar atkārtotu iesniegumu valsts policijā kur mani itkā mierina sakot ka nu ja kredīts ir izsniegts personaiām kuras neatbilst pasē norādītiem datiem, kreditoram pašam jāuzņemas atbildība par savu nolaidību, bet tajā pašā laikā ir dzirdēti gadijumi ka šīs lietas var ieilgt un beigties tikai ar tiesu darbiem. Viens no kreditoriem(lombards) uzzinot manu versiju lūdz man iesniegt iesniegumu kurā viss smalki iztirzāts un pievienot visus iespējamos dokumentus.Vēlos uzzināt kādas manas izredzes tikt ārā no šīs situācijas, jo maksāt šādas summas ko nez-kas ir paņēmis arī nevēlos.
Paldies!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Šajā gadījumā galvenais , ka tur nav tava paraksta.

pirms 12 gadiem  

Martins Lins, pirms 12 gadiem :

Nu jā tas gan, pases būtībā varētu būt arī bez bildēm jo jēgas laikam no tā nav nekādas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Marita Mari

+500

 
izredzes jau būs bet proces būs diezgan ilgs.Vienkārši visus papīrus ir uz šim iest'qadēm jāaiznes un tad lai paši streb putru kuru ir ievārījuši bet pats galvenais ir jābūt pirmajam iesniegumam no policijas ka tiešām jūsu pase ir zagta.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.