Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Juris Krsasts

+11

 
  • 11

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1784 skatījumi

ātrie kredīti

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Kādam varbūt ir info, vai pastāv iespēja šajā situācijā:
Uz mana vārda ir ātrais kredīts, un vēl viens mans kredīts, kurš ir uz drauga vārda. Vai ir iespējams to kredītu, kas uz drauga vārda, dabūt uz sava vārda?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (11)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Dabūt uz sava vārda tu neko nevarēsi, bet vari maksāt viņa vietā, katru mēnesi ieskaitot naudu drauga kontā vai pa tiešo kreditoram, ja viņi tādu variantu akceptē. Aizdevumu refinansēšana, kā aprakstīta - http://www.kred24.lv/kreditu-apvienosana-viena-maksajuma/ šajā gadījumā nestrādās, jo abi aizdevumi ir ņemti uz dažādiem vārdiem. Paskaties to pašu http://www.kred24.lv varbūt radīsies kāds cits risinājums. Bet vieglākais, kā jau sākumā teicu ir vienkārši turpināt maksāt drauga vietā. Kā to labāk izdarīt, tas ir tehnikas jautājums.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Baiba

+967

 
tur kur tev ir kredīts,arī noteikti atbildēs uz tavu jautājumu visprecīzāk no visiem.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Matīss Šēfers

+2130

 
Vēl laba vietne, kurā attēloti aizdevēji, kas piedāvā apvienot kredītus - http://www.atrie.lv/krediti/apvienosana

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Matīss Šēfers

+2130

 
Viens no variantiem aizņemties pie kāda cita aizdevēja, piemēram, kādu no šiem - http://www.eirokrediti.lv/atrie-krediti un pārfinansēt drauga kredītu, bet jāatceras, ka šādi paplašini vēl vairāk savas kredītsaistības. Otrs variants, izvēlēties kādu no šiem kredītiem - http://www.eirokrediti.lv/kreditu-apvienosana , kas piedāvā kredītus apvienot - abus(vairākus) kredītus vienā (maksā mēnesī tikai vienu maksājumu).

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aldis Višķers

+841

 
Tava vēlme nav loģiska. Ja vari maksāt par sevi 2 kredītus, tad vienkārši maksā par draugu. Bet, ja vajadzība ir nopietna, tad sazinies ar drauga kreditoru. Tā ir nestandarta situācija, iespējams, ka ir vērts uzrakstīt iesniegumu. Ja esi maksātspējīgs un viņi pārliecināsies, ka nodoms ir nopietns, varētu piekāpties. Vairāk par ātrajiem kredītiem nākotnē vari lasīt iekš http://www.vivuscredit.lv , bet aizņemties vajag ar mēru.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kreicis

+1108

 
Labs draugs tev gadījies vai vismaz tāds, kas nemāk pateikt, nē. Pārrakstīt kredītu uz cita vārda parasti nevar, bet runāt ar aizdevēju jau var vienmēr. Varbūt izrāda pretimnākšanu. Viņiem jau principā vienalga, kurš maksā. Ja labi pelni, teorētiski vajadzētu izdoties. Situācijas un atsauksmes dažādas. Palasi, ko raksta Kredit https://kredit.lv , iespējams, kaut kas noderēs.

pirms 4 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

... ...

0

 
Lai tādu problēmu nebūtu salīdzini kredītus uz http://www.gudriem.lv/atrie-krediti un labāk neprasi ņemt aizdevumus uz cita cilvēka vārda.
Vienmēr var zvanīt kreditoram un uzzināt atbildi, ja kaut ko interesē.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Labākie ātrie kredīti http://piepildi.lv - tur pieejama plaša informācija un kreditoru salīdzinājums. Ātrie kredīti regulāri tiek atjaunoti un papildināti. Salīdzinātājs ir samērā jauns, tomēr ar tendenci iet augšup!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Ja tik ļoti gribi maksāt, tad vienkārši pārskaiti un netaisi problēmas ar pārformēšanu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kā jau Baiba teica, uz šādu jautājumu atbildēs tikai pats kredītdevējs.
Bet gadījumam, ja nevar, tad tu vari paņemt jaunu ātro kredītu, lai atdotu to, ko paņēma tavs draugs priekš tevis. Tikai, kad dabūsi naudu, tad pa taisno uz banku nomaksāt drauga kredītu, lai nerodas kārdinājums :D

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.