Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2492 skatījumi

Ka panakt vienosanos ar smscredit.lv par maksajuma grafika izveidi?

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Ka panakt vienosanos ar smscredit.lv par atmaksas grafika izveidosanu, zinu neskaitamus cilvekus kas kreditu atmaksa tiesi sada veida. Ka viniem kautko meginu rakstit un jautat seko viena un ta pasa atbilde. Varbut ir kads vinu darbinieks kurs tiesam butu saprotoss un pretimnakoss. Vai kadai procentu summa viniem ir nepieciesama, lai vini pasi man piedavatu izveidot atmaksas grafiku?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja nevarat samaksāt, jo ātrāk vienosieties par atmaksas grafiku, jo labāk, jo lētāk tas jums izmaksās. Atmaksas grafija noslēgšanas brīdī soda procentu aprēķināšana tiek iesaldēta, ja veiksiet samaksu pēc grafika, tad būs jāatmaksā tā summa, par kuru vienojāties.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aiva ZEMTURE

+243

 
Sazinies ar Patērētāju tiesību un aizsardzības centru. Izstāsti savu problēmu un viņi Tev ieteiks kā labāk rīkoties, bet neceri, ka izdarīs Tavā vietā. Un ja viņi Tev dod tālākos rīkojumus, tad atceries, vienmēr sazinoties ar ātro kredītu firmām- piemini savā tekstā, ka šādi rīkoties ieteica patērētāji. :)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Reinis

+880

 
Panākt vienošanos ar sms credit un līdzīgiem uzņēmumiem par atmaksas grafika sastādīšanu ir iespējams, ja vien zina kā. Protams, rezultāti nav garantēti, taču mēģināts nav zaudēts.
Pamācība - http://www.atraiskredits.com/vai-sms-credit-var-atmaksat-pa-dalam

Šeit pierādījums no rebaltica pētījuma
"Lidija ir laimīga. Pēc mūsu kārtējās tikšanās viņai piezvanīts no SMScredit, lai piedāvātu sastādīt parāda atmaksas grafiku. Nebūšot vairs jāmaksā pagarināšanas maksa. Cerības iedvesmota, Lidija vēlas to pašu sarunāt ar pārējām kompānijām. VIA SMS atbild, ka viņai no sākuma jānokavē regulārais maksājums, jānokļūst parādnieku sarakstā un tad sastādīšot atmaksas grafiku." Iegūglojiet, atradīsiet arī rakstu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aldis Višķers

+841

 
Sazinies ar Patērētāju tiesību un aizsardzības centru. Viņi ir atbildīgi par ātro kredītu tirgus regulāciju un licences izsniegšanu. nākotnē vispirms salīdzini aizdevumus iekš http://www.vivuscredit.lv , bet labākā aizsardzība kopumā varētu būt uzbrukums. Raksti oficiālu sūdzību (pēc konsultācijas) uz PTAC. Viņi apkopo sūdzību skaitu un publicē. Aktīva rīcība būs labāk nekā agonija.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
Piesakies uz reiz un nestiep garumā sanāks lētāk...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

krokijs

+18181

 
viņi paši tev viņu sāks piedāvāt, tad, kad tu vairs neko nemaksāsi. Un tad kad viņi tevi meklēs un zvanīs, tad saki ka nav tik daudz naudas. Un ka atdot vari pa daļām. Bet kamēr atmaksas termiņi ir spēkā, viņi citu atmaksas veidu tev nepiedāvās.

pirms 11 gadiem  

Marģers Tunnis, pirms 11 gadiem :

Bet cik liela preocentu likme manam kreditam var pieaugt lidz vini kautko piedavas? Teiksim ja man ir 300LS, pec likuma laikam vairak ka par 100% mana summa nevar pieaugt.

krokijs, pirms 11 gadiem :

izlasi sms kredīta kompānijas vispārējos līguma noteikumus un sapratīsi ka tie pieļauj visādas varbūtības. un pats nepazūdi no redzes loka, tad diezgan īsā laikā viņi tevi meklēs rokā paši. ar papildus procentiem nu būs jārēķinās.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.